Вече няколко производители на телефони обявиха своите планове да се

...
Вече няколко производители на телефони обявиха своите планове да се
Коментари Харесай

Позлатената Tesla Model S която прилича на BMW

Вече няколко производители на телефони оповестиха своите проекти да се включат в автомобилната промишленост, а от Huawei даже демонстрирах своя първи автомобил преди седмици. Изглежда, че дружно с този преход, една от фирмите, известна с преработката на смарфтони също се включва при колите.



Марката Caviar е добре известна със златните си Iphone-и, а същата дизайнерска нотка е пренесена и върху най-популярния автомобил на Tesla, Model S. Електрическият седан е попаднал в ръцете на дизайнерите на Caviar и се е сдобил с някои промени, които бихме определили като разнообразни от това което сме привикнали да виждаме досега.



Боядисаният в черен мат Model S се е сдобил със златни решетки в предната част, които следват дизайнерската идеология на BMW, като дружно с тях можем да разпознаваем и други златни елементи като дръжките на вратите, лайстните, джантите и даже кормилото. За плана е употребявано 24-каратово злато, а от Caviar кръщават колата Model Excellence 24K. Първоначално ще бъдат направени 99 броя от позлатената Tesla Model S Plaid, а всяка от тях ще има цена от 299 хиляди $.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР