Вече няколко пъти ви показваме различни видеа в които бета-версията

...
Вече няколко пъти ви показваме различни видеа в които бета-версията
Коментари Харесай

Ето какво „вижда“ Tesla когато шофира сама

Вече няколко пъти ви демонстрираме разнообразни видеа в които бета-версията на автопилота на Tesla се оправя добре, даже и в трафик през тъмната част на денонощието. Този път още веднъж можем да забележим клип на който един от моделите на Мъск се движи напълно самичък, само че дружно с него можем да забележим и инсталирани фрагменти от това по какъв начин системата „ вижда “ останалите участници в придвижването.
Снимка: YouTube  Ето какво „ вижда “ Tesla когато кара сама (ВИДЕО)

Видеото е забързано и е с дължина от малко над 2 минути, само че въпреки всичко демонстрира много забавни фрагменти за това по какъв начин колата разпознава или пък не, разнообразни коли, пешеходци, знаци и светофари. Както знаем, системата към момента е налична единствено за избрани клиенти на американската компания, заради това че е в режим на разработка.



Това изяснява и за какво единствената картинка на автомобил е тази на Tesla, а останалите транспортни средства са изобразени просто като цветни кутийки. В долната част на екрана можем да видим и скоростта, ограничаването, предавката, потенциалът на батерията, както и позицията на кормилото. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР