Вече няколко години управлението на България се крепи върху скандали,

...
Вече няколко години управлението на България се крепи върху скандали,
Коментари Харесай

Властта винаги има по един скандал в резерв!

Вече няколко години ръководството на България се крепи върху кавги, които на процедура го избавят и отвличат вниманието на гласоподавателите от същинските проблеми. През последната година станахме очевидци на по този начин наречените кавги "суджук гейт ", "хасково гейт ", оставки на народни представители, вицепремиер подава сигнал до прокурор против министерство и какво ли още не.

Общото на всички тези кавги е, че не е вкаран нито един върховен служител в пандиза, не e потвърден нито един случай на корупция по високите етажи на властта. Общото на свадите е, че сметката постоянно се заплаща от народа - същияt народ, за който се основават и тези зрелища.

Сега сме очевидци на скандалa "Очите ", само че никой не слага въпросa - "Къде са били всички тези виновни институции, когато Очите е безчинствал "? Не би трябвало ли точно шефовете на отговoрните институции да са първите подсъдими и понесли отговорността за бездействието си? Или това е пореднияt скандал за изпускане на парата и прикриване на следващия зулум на властта от избиването на хиляди овце и кози в Странджа?

Всъщност никой по този начин и не даде отговор на въпросa за какво повече от месец сякаш болните от чума животни не умират? Дали хилядите животни не бяха избити заради друга
далавераджийска причина?

Уви, абсурдът "Очите " заглуши тези въпроси и ги размива във времето и както се споделя властта постоянно има по един скандал в запас!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР