Вече няколко години Samsung работи по сгъваем смартфон. Компанията представи

...
Вече няколко години Samsung работи по сгъваем смартфон. Компанията представи
Коментари Харесай

Samsung напредва с работата по сгъваемия си смартфон

Вече няколко години Samsung работи по сгъваем смарт телефон. Компанията показа концептуален модел още тогава, като дълго време той все беше отлаган "за идната година ". От известно време Samsung не загатва периоди въобще, само че неотдавна нейният изпълнителен шеф Диджей Ко разгласи, че работата напредва и "телефонът не е толкоз надалеч ", оповестява BusinessInsider.

Петте най-любими устройства за лятото

Смартфонът оказва помощ на хората в неловките моменти

Според източници на в. The Wall Street Journal, Samsung цели да покаже новия телефон през 2019 година, стига всичко да върви по проект. Телефонът сега носи името Galaxy X, което може да остане и публично.

Цените на смарт телефоните ще не престават да порастват

Без телефон или без душ - доста хора избират второто

Сгъваемите смарт телефони са представяни като идната огромна иновация на пазара и много компании към този момент имат интерес към тях. Ето какво споделят слуховете досега за Galaxy X.

Очаква се телефонът да бъде стилен и да се сгъва "като портфейл ". Той ще има дребен екран извън, както и камери начело и откъм гърба. След като се разтвори, телефонът ще разкрива към 7-инчов екран сходно на таблет. Сред евентуалните благоприятни условия са потребление на еластичен екран или на два обособени екрана, които да работят като един без рамка посред им.

Note 9 слага новите основи за бъдещето на Samsung

Основен проблем на този вид дизайн ще е здравината. Все отново през множеството време сгъваемият екран ще е прегънат и опрян в себе си, което може да сътвори опасности от строшаване при по-голям напън в джоба да вземем за пример. Пантите също би трябвало да са много здрави и да устоят на изпускане и на доста придвижвания. Samsung работи по няколко разновидността в търсене на най-подходящото решение.

6 ПРИЗНАКА, ЧЕ съдебна техническа експертиза РОБИ НА ТЕЛЕФОНА СИ - СНИМКИ

Разбира се Galaxy X няма да е толкоз тъничък и грациозен колкото са сегашните смарт телефони от висок клас. Той ще е по-едричък поради множеството съставни елементи и предстоящата по-голяма и мощна батерия. А и въпреки всичко ще е първо потомство на този вид устройство и ще има занапред да се развива.

Цената на Galaxy X също няма да е по джоба на всеки. Смартфоните от висок клас и в този момент стават все по-скъпи. Galaxy X ще е може би най-скъпият на пазара, което е напълно разумно. Според първични прогнози, цената му може да е към 1500 $ и нагоре. Samsung ще се опита да резервира цената относително реалистична за новия модел, само че той сигурно няма да е всеобщ.

Гугъл пуска новия Android Pie първо за своите смарт телефони

Очакванията са, че в началото Galaxy X ще бъде показан като пробен модел. Нещо сходно на Galaxy Note Edge, който имаше леко закривен по единия борд екран. Той беше с лимитирано произвеждане и целеше да "пробва " пазара и интереса на потребителите. След като той се оказа значителен, през днешния ден всички флагмани на Samsung имат сходен Edge екран, закривен от двете страни и кръстен Infinity Display ( "безкраен екран "). Вероятно Samsung ще направи сходен ход и с Galaxy X преди да се реши на по-мащабно произвеждане.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР