Вече няколко години календарът на Pirelli вече не представя жените

...
Вече няколко години календарът на Pirelli вече не представя жените
Коментари Харесай

Кристен Стюърт, Яра Шахиди, Ема Уотсън, Росалия и останалите дами в календара на Pirelli pd 2020

Вече няколко години календарът на Pirelli към този момент не показва дамите само асоциирани с тяхната половост и почтени да красят кабината на ТИР. В него намират място и дами отвън стандартите за женски съблазън, само че с ясно изразена характерност. Такъв ще е и Pirelli Calendar за 2020 година

" Ромео, не си ли ти Ромео " е водещият му претекст, което подсказва, че календарът е въодушевен от Шекспир. Ромео никакъв го няма, само че за сметка на това може да се насладим на няколко разнообразни Жулиети.

" Вълнуващо беше да видя актриси от подобен ранк да се явяват на прослушване за календара като че ли е първата им роля. Има нещо толкоз почтено, наивно и същинско в облика на Жулиета, " разяснява фотографът на плана Паоло Роверси.

Сред дамите в него са Кристен Стюърт, Ема Уотсън, Мия Гот, Клеър Фой, Росалия, Яра Шахиди, Крис Лий, Индия Мур и дъщерята на Роверси Стела.

" В нерационалността на Жулиета има нещо толкоз зареждащо, " показа моделът Яра Шахиди, която донесе личното си томче с пиеси на Шекспир за фотосите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР