Вече няколко дни Джони Деп съди издателя и изпълнителен директор

...
Вече няколко дни Джони Деп съди издателя и изпълнителен директор
Коментари Харесай

Кой посегна на Амбър Хърд

Вече няколко дни Джони Деп съди издателя и изпълнителен шеф на английския таблоид „ Сън “ за клюка. В публикация от 2018 година Деп е избран като човек, който „ бие жена си “. Актьорът съобщи, че публикацията е трансформирала холивудския му имидж и е заплашила кариерата му.
 Джони Деп и Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
Припомняме ви, че през 2016 година Амбър Хърд упрекна Джони Деп, че той я замерил с телефон. В обществените мрежи тя качи фотоси, на които се виждат синини. Вижте в канала във vbox7:

Нови очевидци на делото против „ Сън “ обаче настояват, че синините на Хърд са породени от Илън Мъск до момента в който тя към момента е била омъжена за Джони Деп. Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза, които са чиновници на постройката, в която се обитава парцел на артиста, настояват, че в негово неявяване са виждали по какъв начин Илън Мъск посещава Амбър Хърд.

Служителите настояват, че тя е нямала никаква драскотина по лицето, най-малко до момента в който Джони Деп е бил с нея. Шест дни след обвиняването, когато Джони Деп е бил на фотоси, Илън Мъск е отишъл в жилището им. Когато той си отпътувал, те видели синини по врата, бузата и ръката й.

Амбър Хърд и Илън Мъск започнаха да се срещат през 2016 година, незабавно откакто тя подаде молба за бракоразвод от Джони Деп. Връзката им продължи към година, като те настояват, че любовта им е пламнала, откакто тя е прекратила връзките си с артиста.

Дали сведенията на Ромеро и Еспаза ще дадат изясненост по делото, следва да забележим.
 Джони Деп БГНЕС

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР