Вече няколко дни Азис Васил Троянов Боянов е роден в

...
Вече няколко дни Азис Васил Троянов Боянов е роден в
Коментари Харесай

Бабата на Азис може да го бие по приходи?

Вече няколко дни Азис Васил Троянов Боянов е роден в Сливен, само че израства в Костинброд и в София... към профила е вдигнал ръце, само че не от свои фенове, а от тези на баба си Станка, написа Хотарена.

След като известната врачка от Костинброд даде пространно изявление за живота си и за дарбата си, настана същинска нервност - Хората всеобщо търсят координати на баба Станка, с цел да им гледа в бъдещето.

Интересът е толкоз огромен, че внукът Азис се принуди да направи фейсбук страница на баба си. Именно на нея всеки искащ може да открие телефонен номер и адрес на 82-годишната жена.

„ Има ужасно доста искащи, тъй че дамата се е видяла в знамение. Но да знаете, че е хубаво да позвъните, преди да отидете. Моля, търсете я от 10 до 20 часа и по опция, не я тормозете в неделя – тогава върви на черква, шета си в дома”, разкри Азис.

Баба Станка взима алегорична сума за врачуването си. Повечето хора й оставят по 50-100 лв.. Ромката в последно време е посещавана от над 20 души на ден, тъй че като нищо ще бие именития си внук по доходи, майтапят се в чалга средите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР