Вече нищо не е в състояние да предизвика адекватна и

...
Вече нищо не е в състояние да предизвика адекватна и
Коментари Харесай

Ренета Инджова предизборно: Населението е планктон, очаквам нефелен резултат!

" Вече нищо не е в положение да провокира съответна и съобразена с рискови условия, с форсмажорни условия, реакция. Каквото ще да ставало, изборите щели да преминат без да бъдат преустановявани. Така Ренета Инджова – някогашен длъжностен министър-председател, разяснява тематиката каква акция изпращаме и какви избори посрещаме в подтекста на бомбените закани от последните дни.

" Никоя власт, никое ръководство не се държи по този начин хъшлашки с популацията си, да му споделя: " Ако ще да падне небето, ние ще ви пращаме на избори ". Това единствено значи, че към популацията си се отнасят като към планктон, а планктонът пък той не реагира ", сподели Инджова.

" В предизборна обстановка би могло да се чака, че това ще е една от формите, по които се реализира провокация, пък от които се реализира напън върху популацията от избрани политически сили, които желаят да сплашват, т.е. да понижават изборната интензивност, тъй като тя ще им донесе относителна изгода. 

Но при нас нещата получиха, както нормално, пародиен темперамент, тъй като се приказва на ангро, на направления и от неквалифицирани представители на правоохранителната система ", сподели Инджова, представена от " Фокус ".

" Министърът толкоз бързо реши, че това е съветска хакерска офанзива, по-късно президентът взел, че го опровергал, по-късно той продължава с това, тъй като по този начин или другояче, несъмнено такова е и напътствието, че би трябвало тъй наречените

Т.е. излиза, че  това им е в сюжета, тъй като аз пребивавам против едно учебно заведение, и ги виждам от сутринта по какъв начин вървят по покрива всякакви хора, които във всевъзможен смисъл наподобяват невнятни, нещо вършат, нещо ще обезпечават, нещо ще пазят. Но всичкото това нещо има изключително не пародийни, а рискови последствия ", добави някогашният длъжностен министър председател.

По отношение на предизборната акция, Инджова сподели: " Анализ на акция в случай, че тя попада в някакъв неуместен, пародиен и по никакъв метод неполитически тип, ще бъде под достолепието на всеки, който реши да я проучва.

Но тъй като има една такава инерция, един синдром, построен, тъй като пък акциите към този момент се трансфораха в най-хубавия метод, по който се провежда политическия бизнес и брокерство, в социалистическите организации не престават по остаряла, изпитана традиция да оповестяват тесни резултати ".

" Значи, резултатът сред първите и вторите е с разлика 0.4%. Само една организация си разрешава, и то може би е заглавие на медията, а не тяхно, да каже, че такива разлики са в границите на статистическата неточност, а статистическата неточност значи, че никаква теоретическа, нито практическа годност на проучването на закономерностите на тези получени данни може да се прави.

Но у нас това постоянно, че първото и второто място, с цел да видите, но те по този начин се състезават, но по този начин са се засилили, и в този момент щяло да бъде един фотофиниш най-после.

Никакъв фотофиниш няма да бъде, а ще бъде оня нефелен, само че закономерно нефелен резултат, който нашата изборна система напоследък създава във все по-уродлив тип, и то е, тъй като на българския народ му сервират едни партии, които по никакъв метод не разрешават той да вземе рационално, рационално или съгласно интереса си решение.

И тъй като всичките са там нахвърляни вкупом, без да съставляват субектно политическо тяло, резултатът по същия метод съставлява едно аморфно и нищо неозначаващо в съотношението си решение ", заключи Ренета Инджова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР