Вече не сме сигурни за какво се вълнуваме повече -

...
Вече не сме сигурни за какво се вълнуваме повече -
Коментари Харесай

Мъртвите ще възкръснат в Game of Thrones 8

Вече не сме сигурни защо се вълнуваме повече - за това, че Коледа е все по-близо, или за това, че до премиерата на последния сезон на Game of Thrones остават единствено няколко месеца.

 Game of Thrones 8 - ето по кое време излиза
Ето по кое време излиза Game of Thrones 8

Месецът на премиерата е явен

От доста хора, които са забъркани в продукцията, към този момент чухме, че ще бъде нещо необикновено, и всичко приказва за това. Поредната вест е, че в Game of Thrones 8 ще има епична среща на персонажи, които от дълго време не са част от сериала.

По информация на Entertainment Weekly, по-рано тази година в Белфаст, Северна Ирландия, където протичат главно фотосите на сериала, са били снимани специфични подиуми с Шон Бийн (Нед Старк) и други артисти, които по една или друга причина не са " оживели " до сезон осем.

 Game of Thrones 8 - първи разкрития към първия епизод на последния сезон
Какво ще се случва в последния сезон на Game of Thrones

И за какво не е удовлетворена Санса

Не е ясно по какъв начин тъкмо ще се случи тази поява, само че с цел да разберем, няма да е задоволително да гледаме сериала по HBO. Причината е, че тези подиуми няма да бъдат включени в това, което ще гледаме по малкия екран. Ако желаеме да забележим какво са ни приготвили, ще би трябвало да си закупим специфичното издание, което ще включва в себе си всички сезони - от 1 до 8.

 Game of Thrones 8 и Дейвид Нътър - с каква дълготрайност ще бъдат епизодите от последния сезон
Колко дълги ще бъдат епизодите на Game of Thrones 8

Голямото седене пред екраните

В него тези подиуми ще участват. Естествено, то ще бъде пуснато в продажба през 2019 година, а най-вероятно това ще се случи след излъчването на последния епизод на сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР