Вече не се търпи – шофьорът пуши цигари, говори по

...
Вече не се търпи – шофьорът пуши цигари, говори по
Коментари Харесай

Не се търпи: Турбо фолк и цигарен дим в автобуса Средец-Бургас ВИДЕО

Вече не се търпи – водачът пуши цигари, приказва по телефона, чати си и ни залива с кючеци в 6 часа сутринта, гневни са постоянно пътуващи по линията.

Кючеци усилени на макс, турбо чалга с ромски припев, цигарен пушек и водач, който или приказва по телефона или си написа по месинджър. Това е ситуацията по линията Средец-Бургас, твърди Петър М., който е изпратил поразителен клип до Флагман.бг.

„ Пътуването е меко казано сватбарско. Всички сме длъжни да слушаме музика все едно сме на ромска женитба. Изобщо не ми е прелестно в 6 часа сутринта до Бургас да ми гърми в главата някакъв жесток кючек, а водачът да пуши като комин. Всички след това миришем на цигари, все едно сме били в долнопробна механа, а не в рейс. Сигнализирам Ви, с цел да обърне притежателя на фирмата-превозвач внимание, в случай че въобще му пука за пасажерите “, написа Петър М.

По думите му водачът на рейса се казвал Илия М., бил добре прочут в Средец. Не бил неприятен човек, само че несъмнено не ставал за публичния превоз, където би трябвало да се съблюдава някакво благовъзпитание.

Флагман.бг не откри за коментар представител на фирмата-превозвач „ Бургас волан “, която е спечелила търга за обслужване на тази линия от Община Средец.

Видеоклипът е " най-меката и допустима " музика (става въпрос за турбо чалгата " Лесли каручка ", б.а.), която са слушали преди няколко дни пасажерите в рейса, твърди Петър М. Той е безапелационен, че през множеството време " гърмят " ромски кючеци:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР