Вече не съм тема на ГЕРБ. Това коментира президентът на

...
Вече не съм тема на ГЕРБ. Това коментира президентът на
Коментари Харесай

Станишев: Вече не съм тема на ГЕРБ

Вече не съм тематика на ГЕРБ. Това разяснява президентът на ПЕС Сергей Станишев пред бТВ във връзка думите си, че първичната евролиста на Българска социалистическа партия, в която той отсъстваше, е „ подарък за ГЕРБ ”. " Казах това, тъй като знаех, че отсъствието ми от листата ще се трансформира в съществена тематика на ГЕРБ, че ще се приказва, че Българска социалистическа партия се отхвърля от своята европейска еднаквост, ще бъде тематика на акцията им. Сега това към този момент не може да бъде тематика на акцията им ", акцентира Станишев.

„ Ние сме един тим ”, сподели Станишев, разяснявайки окончателната листа на Българска социалистическа партия, в която Елена Йончева е лидер, а той № 5. Всеки един има своята биография. Ние сме един тим и ще работим като подобен, това е духът на хората от листата на Българска социалистическа партия, сподели още Станишев. Коментирайки подигравка по какъв начин Елена Йончева кара мотор, зад нея е Иво Христов, а Станишев е трети и може да падне, президентът на ПЕС сподели с усмивка: " Хванал съм се крепко ".

" Българска социалистическа партия сподели, че е най-демократичната партия! ", изясни Сергей Станишев инфарктния 9-часов пленум на Българска социалистическа партия за установяване на евролистата.

" Политиката е метод да подобриш живота на хората, да им дадеш повече късмет. Всичко останало е кариеризъм ", бе безапелационен Станишев. Той отговори по този начин на въпроса на водещата Жени Марчева добър рицар ли е. Така го назова в същото предаване предходната седмица Елена Йончева. " Елена построи политическата си кариера сама ", акцентира Сергей Станишев.

По мотив репликата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов „ чеверме социалисти ” президентът на ПЕС съобщи: „ Политиците не трябва да се замерват с думи, хората не са глупави, това ги наскърбява ”.

Всеки един политик би трябвало да бъде по-смирен към българските жители. Всеки един от жителите има равни права, без значение от образованието си, посочи той във връзка на думите на Борисов, че социалистите разчитат на къса памет и хора с ниско обучение. Като водач на опозицията се срещнах единствено един път с премиера Бойко Борисов - по тематиката за АЕЦ " Белене ", сподели в отговор на въпрос Станишев. А във връзка на обвиняванията в задкулисие, отправени от Борисов, президентът на ПЕС сподели: " Винаги съм странял от стопански групировки, политиката би трябвало да основава равни условия за всички. "

Помолен за коментар на социологическите изследвания, които дават преднина на Българска социалистическа партия за евровота, Сергей Станишев съобщи: " Кампанията е кутията на Пандора ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР