Вече не може да вярваме на никого. Всяка от страните

...
Вече не може да вярваме на никого. Всяка от страните
Коментари Харесай

Журналист: Ситуацията е непредсказуема заради липсата на елементарно възпитание у преговарящите

Вече не може да имаме вяра на никого. Всяка от страните в ръководството извърта нещата в своя изгода. Спестява се толкоз огромна част от истината. Това сподели журналистът от „ 24 часа " Виктор Иванов в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Ситуацията е непредсказуема поради неналичието на обикновено образование у договарящите, счита той. Такава демонстрация е била и подаването на оставка на кабинета „ Денков ", до момента в който вицепремиерът е бил отвън България, даде образец той. „ Цялата офанзива и изнервяне стартира още преди 6 март. Самият диалог се водеше по подобен неуместен метод, че той нямаше по какъв начин да донесе изгоди. Оказва се, че 9 месеца те не са изговорили между тях тези неща. "

Според него сега ГЕРБ са печелившите.

„ Те или ще получат, каквото желаят, или отиват на избори, които ще завоюват и ПП-ДБ ще бъдат още по-унизени и молещи се. Политическа партия пробват да уговорят нещата по този начин, че да ги преобърнат през PR, само че всеки PR би трябвало да им каже, че не можеш да продадеш на публиката нещо, което няма наличие. А при тях наличието от ден на ден липсва, в това число и с демонстрираното непознаване на Конституцията, което прави обвиняванията им голословни ", разяснява журналистът.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР