Вече не е нужно да пътуваме до столицата, ако искаме

...
Вече не е нужно да пътуваме до столицата, ако искаме
Коментари Харесай

Дерматологична клиника като от Холивуд отвори в Пловдив

Вече не е нужно да пътуваме до столицата, в случай че желаеме да поверим грижата за външния си тип в ръцете на квалифицирани експерти в лицензиран медицински център. В Пловдив отвори порти клиника за естетична дерматология с екип от елитни експерти и инсталация от най-голям клас, която се употребява в Холивуд.

В „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” работят единствено квалифицирани лекари, а един от създателите е доктор Ангел Ставрев, който е потвърдил името си като експерт. Към българските медици се причислява екип от турски експерти - еластичен хирург и гинеколог на международно равнище. Те ще подкрепят своите сътрудници и ще посещават клиниката веднъж месечно, като дават безвъзмездни съвещания на пациентите на „ АГЛЕЯ ДЕРМА ”.

В клиниката се оферират разнородни процедури - в областта на естетичната и клиничната дерматология, вагиналната хармония и съвещания с еластичен хирург.

Апаратурата, с която се правят всички интервенции, е последно потомство в лазерните технологии. Машините са американски - с тези модели лекарите работят върху съвършените лица на обичаните ни международни звезди.

Уникалната система Visia прави 3D изображения на лицето и пресъздава положението на кожата на пациента по 8 индикатора. Анализира бръчки, пигментации, разширени пори, кръвоносни съдове, текстурата и неравности по повърхността. Visia прави обща оценка за положението на кожата, давайки опцията да се избере най-подходящата терапия за пациента. Освен това друго преимущество е, че можете да видите следствията при ненавременни грижи.

Освен Visia, в „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” се употребяват още 5 неповторими апарата, които обезпечават несъмнено и качествено лекуване. Най-иновативния от тях е Lumenis M22. Машината съчетава три лазерни технологии в едно и в сектора е позната като „ вълшебната пръчица “, тъй като с нея могат да се третират над 30 разнообразни дерматологични показания. Лечението на пигментации се прави с М22, апаратът се употребява и за фотоподмладяване, ресърфисинг, капиляри и татуировки, белези, стрии и лекуване на розацея.

Дерматологичната клиника разполага и с уред за лазерно обезкосмяване, който е изцяло неусетен и ефикасен, с помощта на новаторския вакуум накрайник.

За първи път в Пловдив имате опция да се запознаете и с OxyGeneo+ - уред, който незабавно витализира лицето в 3 стъпки.

Друго отличаващо в „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” бюти клиник е, че разполагат с AcuPulse - технология, съчетаваща дерматология и гинекология в едно. AcuPulse™ фракционен CO2 аблативен лазер е подобаващ за осъществяване на неоперативен рисърфисинг и ремоделиране на лицето, като се подтиква клетъчното разделяне и усъвършенства кръвообращението на кожата. Иновативната CO2 Femtouch лазерна технология за вагинална релаксация лекува уретралната инконтиненция. Femtouch™ подтиква синтеза на нов колаген във вагиналната лигавица, възстановявайки нейната разтегливост, функционалност и сетивност

Клиниката съветва изцяло безплатно всеки, интересуващ се от апаратните процедурата.

Тялото знае най-добре

Част от процедурите разчитат на естествените благоприятни условия на тялото и кожата да се регенерират. Такъв е и резултатът от Maximus TriLipo, с него неоперативно скулптурираме тялото и лицето.

И мъжете стават по-атрактивни

Голяма част от процедурите в „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” са подобаващи и за мъже. Сред най-атрактивните оферти е присаждането на коса, което е с 99% успеваемост. Всички останали услуги също могат да бъдат приложени и на по-силния пол. Полезни за кожата и положителния външен тип, другите лечения се предлагат от доверени лекари експерти и оферират сигурност в триумфа.

Защо е значимо да се доверявате на експерти

Екипът на „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” се доверява единствено на най-хубавото в света на лазерната хармония и по тази причина си има причина. Макар инвестицията в качествени маркови уреди да е много по-солидна, те оферират сигурност както на експертите, по този начин и на клиентите. Затова в „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” разчитат напълно на медицински личен състав от квалифицирани експерти.

Изненадващи отстъпки

Луксозната клиника чака своите първи клиенти с комплимент от -20% от цената на всички предлагани процедури. „ АГЛЕЯ ДЕРМА ” се намира на налично място, в центъра на града, на улица „ Белград ” 2 (срещу тенис кортовете на Новотела). Телефони за контакт: +359 ‎32 95 00 00, +359 89 55 44 050.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР