Вече не е новина, нито тайна – България е първа

...
Вече не е новина, нито тайна – България е първа
Коментари Харесай

Те това постигнаха: Няма линейка за България

Вече не е вест, нито загадка – България е първа по смъртност в света. В света!... Виновни и виновни няма. Вместо незабавни разбори и ограничения Борисов се втурва в нова перверзна случка – гласоподаване в Народното събрание за привикване на Велико национално заседание. Този човек е подготвен на всичко единствено и единствено да се задържи още на власт. И да се размине с очакващите го следствия и правосъдни процеси.
Първият, както към този момент е коментирано в хотел „ Берлин “, ще е да потвърждава от кое място има милионите и златото в чекмеджето. В хотел „ Берлин “ пазели папки с невероятни компромати против премиера. Той към този момент не е необходим на задкулисието, тежест е и ще го пуснат на основния прокурор Иван Гешев, с цел да останат те на назад във времето, до момента в който свадите около Борисов отвличат вниманието на българите от тях и от ковид.

Започва и пропагандна акция „ кабинет на спасението “ или „ експертен кабинет “. Върхушката в Движение за права и свободи, ръководена от Доган и Пеевски е в суматоха поради социологическите изследвания, които дават преимущество на партии като „ Има такава страна “ и „ Да, България “ пред придвижването в идващото Народно събрание. Страхуват се също да не стартират следствия и против тях, тъй като мафиотско-рекетьорски им модел би им обезпечил съществени присъди. Дори единствено част от потърпевшите от тях предприемачи да свидетелства, ще е задоволително да излязат на ярко фрапантни случаи на присвояване на бизнеси, шантаж и закани.

Вече сме първи по смъртнос в света. Отдавна сме първи и по безочливост и мафиотизиране на ръководството. Което непреклонно води до съдбовни последствия за нацията. „ Докъде сме се докарали “, - споделя в последното си изявление проф. Чирков, който си отиде от този свят.

Дотам сме се докарали, професоре!

И както се случва нормално у нас, някакъв посерко се изтъпанил и обвинил митингите за срутва в страната. Но посеркото какво друго да каже - навили му пружината и го пуснали да подвига звук...

Борисов, Пеевски, Доган и Гешев няма да си тръгнат непринудено. Друго би трябвало, с цел да не изкопаем последващи, неоткрити от човечеството дъна. Позор е това, което ни се случва и не коронавирусът е отговорен. Ние сме. Изродите виреят и вилнеят в среда на примирие и боязън. Събудете се бе, хора! Не ви ли писна? Линейка няма да пристигна.

Д-р Димитър Попкутуев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР