Вече навлязохме в 2020 година, а с нея започна и

...
Вече навлязохме в 2020 година, а с нея започна и
Коментари Харесай

Секс поне веднъж седмично за по-добра връзка

Вече навлязохме в 2020 година, а с нея стартира и новото десетилетие. По традиция, доста хора си вършат лист със стремежи и обещания, към които ще се стремят през идващите 12 месеца. Често в тази ранглиста попадат неща като намаляване, нов дом или кола, промяна на работата, повече пари и така нататък, множеството от нас не помнят да включат нещо и за връзката си.

Всяка една връзка минава през разнообразни стадии в своето развиване. Първоначално не можете да се отделите един от различен, само че последователно стартирате да си омръзвате, да се карате за нелепости и от време на време се отчуждавате. Ежедневието ви гълтам и единственото, което желаете, е да си починете. Почивката постоянно се показва и в къса разлъка, която някои двойки не преодоляват и прекъсват връзката си вечно. Все отново има и такива, които се борят със зъби и нокти, с цел да запазят романтиката между тях и да продължат дружно към бъдещето. Експертите поучават да помислите за сантименталния си живот и дружно с половинката си да съставите лист с цели, които да постигнете през тази година. Ето какво може да включите в класацията.
Правете секс един път седмично
Всъщност няма тъкмо число за тази активност, само че специалистите поучават да сте интимни с колегата си най-малко един път седмично. Проучвания демонстрират, че двойките, които вършат секс постоянно, са по-доволни от връзката си и са по-щастливи с индивида до себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР