Вече настъпи зимният сезон, а с него се задава и

...
Вече настъпи зимният сезон, а с него се задава и
Коментари Харесай

Подходящото лечение при грип не означава антибиотик


Вече настъпи зимният сезон, а с него се задава и съпътстващите грипни вируси. Вместо да останем в леглото за няколко дни и да дадем време на организма да се пребори,

водени от предпочитание да не прекъсваме всекидневния си темп, избираме да прибегнем до самолечение, а то може да ни изиграе неприятна смешка. Особено, в случай че е обвързвано с

приложимост на антибиотици, които не са средство за

битка

с грипните вируси.

Защо антибиотиците са неефективни при лекуване на грип

Основната причина е, че те са основани да се борят с бактерии. А грипът се предизвиква от вируси и на процедура няма по какъв начин да се повлияе от антибиотични средства. Подобен вид лекарства могат да се употребяват едвам при положение на затруднение и развита вторично бактериална зараза на фона на отслабения организъм, те не се одобряват първоначално при заболяване на грип.

Свързани публикации.. Опасни ли са инфекциите през бременността - рубеола, варицела, грип? 1 Кои са противогрипните медикаменти? 0 Кои средства против грип и вирусни инфекции оказват помощ? 7

„ Антибиотиците не са средство против вирусни болести, тъй като те се употребяват единствено при бактериални инфекции”, акцентира доктор Диана Попова, експерт по "Уши, нос, гърло " в болница "Царица Йоанна – ИСУЛ " и ръководител на Асоциацията на лекарите по оториноларингология в София.

Специалистът показва още, че антибиотик може да се одобри при бактериална зараза, която обаче се потвърждава едвам след взимане на секрет за проучване.

Как да изберем подобаващ артикул

Във всеки случай тръгнем ли на битка с грипните вируси, добре е да я водим рационално. В аптеките към този момент се предлага цялостен „ океан” от артикули за лекуване на грип, което от една страна ни дава многообразна опция за терапия, само че от друга затруднява избора ни. Хубавата вест е, че на българския пазар към този момент е наличен известната в целия свят марка при настинка и грип ВИКС с трите си най-известни продукта.

При признаци на настинка и грип, съчетани с кашлица

Първият от тях е Викс Антигрип Комплекс, топла напитка, която дейно облекчава признаците на настинка и грип. Той е един от дребното артикули на българския пазар, който повлиява 6 признака, в това число и

кашлицата. Викс Антигрип Комплекс е добре да се взема още при първите признаци на грипа. Подходящ за възрастни и деца над 12 години, а оптималната доза е едно саше на всеки 4 - 6 часа, само че не повече от 4 сашета на денонощие. Проучване гласи, че 90% от случаите на простуда и грип се засягат както горните, по този начин и долните дихателни пътища , което е и най-честата причина за пораждане на затруднения. Ето за какво ВиксАнти Грип Комплекс е добър избор, облекчава 6 признака и подкрепя прочистването на дихателните пътища.

При потребност от артикул с оптималната мощна деяние при признаци на настинка и грип

Срещу най-често срещаните 5 признака на грип, а точно нараснала температура, главоболие, болки в тялото, болки в гърлото и запушен нос сполучливо може да ни помогне Викс Анти Грип Макс, с оптималната мощ на деяние. Продуктът е подобаващ както за възрастни, по този начин и за деца над 15 години.

Срещу запушен нос

Викс Синекс Алое и Евкалипт облекчава запушения нос.

Много постоянно хремата и запушения нос са част от признаците, които изпитваме

при грип и нарушават дишането ни. Тогава може да се доверите на Викс Синекс Алое и Евкалипт - спрей за нос, който бързо и дълготрайно отпушва носа и носи възприятие на прохлада и облекчение. Продуктът е подобаващ както за възрастни, по този начин и за деца над 6 години.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР