Вече направихме предложение за процедура за смяна на Централната избирателна

...
Вече направихме предложение за процедура за смяна на Централната избирателна
Коментари Харесай

Цветанов: Нинова иска да извади от ЦИК хората от предишното ръководство на БСП

Вече направихме предложение за процедура за промяна на Централната изборна комисия, сподели пред публицисти в Министерски съвет зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, след съвещание на водачите на ръководещата коалиция.
 
В средите на Българска социалистическа партия обаче се приказва, че Корнелия Нинова желае да в профил от ЦИК членовете на нейната партия, които са там от предходното управление на социалистите, сподели Цветанов.
 
Вътрешните несъгласия на Българска социалистическа партия постоянно излизат като национална тематика, уточни Цветанов. Нинова принуди всички депутати на Българска социалистическа партия да не вземат участие в съвещанията на Народното събрание и в случай че някой реши да влезе в пленарна зала, ще бъде упрекнат, че има сделки с ръководещите и отново ние ще бъдем главните виновници за разкола в Българска социалистическа партия. Това е стягане на дисциплината с един властнически метод на държание, сподели Цветанов.
 
Хубаво е, че в ГЕРБ няма властнически водач, какъвто е Корнелия Нинова, имаме либерален водач, тъй като, когато се чуят разнообразни отзиви, министър председателят Борисов постоянно е подготвен да направи отстъпка, сподели още Цветанов.
 
За нас не е проблем да предлагаме в ЦИК тези, които са си правили работата - казусът е за Българска социалистическа партия, тъй като те желаят да махнат хората, които не са на Корнелия Нинова, сподели Цветанов.

 
На Коалиционния съвет беше разисквана концепцията на интеграция на ромите и ние се съгласихме, че има текстове, които би трябвало да бъдат усъвършенствани. За нас е извънредно значим механизмът за образованието, с цел да бъдат включени в него над 40 000 деца, сподели още Цветан Цветанов.

 
За мен и за Вътрешна македонска революционна организация е значимо трите патриотични обединения да се явят дружно на изборите за Европейски парламент, само че в случай че някоя партия реши да се яви независимо или в коалиция с други, това е нейно право, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Това не анулира уговорките ни към ръководството и болшинството в Народното събрание, акцентира той. Преференциите в изборите се нещо положително, подтикват хората да работят повече, сподели още Каракачанов.
 
В последните няколко седмици не сме обсъждали общото явяване на изборите за Европарламент, само че както споделя господин Сидеров, ще си вземем записка, сподели Каракачанов в отговор на журналистически въпрос.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР