Вече написах в блога, че визуалната подпухналост на устните не

...
Вече написах в блога, че визуалната подпухналост на устните не
Коментари Харесай

Как да направите устните млади: лесен начин без трикове

Вече написах в блога, че образната подутина на устните не е единствено фешън наклонност. Всъщност, колкото по-тесни и свити са устните, толкоз по-възрастна наподобява дамата.

Докато младежта ръководи бала, няма да се изискват специфични танци с тамбур – можете да носите всевъзможни червила или искри. Лигавицата към момента е еластична, пълненето на кръвоносни съдове е обикновено, тургорът на кожата към устните е налице. Изглеждат меки и обемни.

С течение на годините, заради разнообразни условия, устните губят цялост.
Тютюнопушенето, навикът да се събира устата в по този начин наречената “пилешка опашка ”, неналичието на влага, злост към червилата – всичко това се отразява на женските устни.

Някои отиват в козметичния салон за нов образ. Има някой, който има толкоз шанс: в случай че козметологът си знае добре работата, тогава дамата ще получи не клюн от патица, а в действителност красива уста с буйни и естествени контури.

Нещо повече, самостоятелна и тъкмо ВАША форма! И в случай че един доктор не е обожател на
медицината, а на парите, тогава всичките му клиенти се получават по един пример –
анекдотичен.

Но има и различен метод, по-евтин – тъкмо верния грим.

Тук обаче поражда огромна компликация. Защото за питане от рода на „ по какъв начин да съставим
възрастови устни “ в търсенето се отварят доста публикации с илюстрации от друго естество.

Нежните момичешки устни ни гледат от фотосите, които не можете да класифицирате с
възрастта. И се надига вълна от неспокойствие: устните ми не са толкоз първокласни, което значи, че нищо няма да работи.

Правила за грим върху устните

1. Не забравяйте, че ясно дефинираният „ лък на Купидон “ – огъването на горната джука – е виновен за външната младост на устните. Дори в случай че горната ви джука е била кръгла в живота и ви се коства размазана, би трябвало да потърсите изясненост под носа си. Това не значи, че би трябвало да си нарисувате две отточени точки на горната джука. Просто го украсете с уверени линии.

За да извършите това, изберете кухината с бял каял, смесете я и очертайте устните,и напражете най-малко намек за завой.

2. Особеността на възрастовите устни е, че контурите им са изкривени. Трудно е да схванеш, когато цялостен живот живееш с устни и свикваш с тях. На първата фотография демонстрирах по какъв начин се случват промени. Следвайте сините линии: виждате, очертанията на горните устни са огънати нагоре, в долната част – те също са издърпани нагоре, като че ли свиват.

Сега погледнете втората фотография по-нататък: ето по какъв начин би трябвало да поправяме контурите. Горната джука е направена по-права, долната е изпъкнала в профил. Тези линии се назовават ​​от козметолозите – линии за образна промяна.

Ако долната джука изцяло изчезне, изчертайте средата й тъкмо под контура, като че ли я
изваждаме.

Но това е образец за неприятна работа на гримьора. Очите са построени, а устните са изцяло пренебрегнати.

 

3. И моливът, и червилото би трябвало да бъдат матирани. Червилото би трябвало да се приема компактно, с богат пигмент. Прозрачните текстури няма да работят.

Ако в действителност желаете да добавите искра, можете да го нанесете в самата междинна част на долната джука, леко да я наблегнете. Гримьорите обаче се поучават да не злоупотребяват с този способ.

Моля, обърнете внимание: това са устните на една и съща жена. Но отляво тя нанася грим по метода, по който беше привикнала, а вдясно, беше нанесена от гримьор по линиите на образната промяна. И никаква машинация, никакви „ нови очертания “ отвън устата ви, нищо клоунско.

Разликата при потребление на техниката е явна!

Лесно е, пробвайте!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР