Вече над 10 дни няма и следа от бургазлийката Теодора

...
Вече над 10 дни няма и следа от бургазлийката Теодора
Коментари Харесай

Мистерията с изчезналата бизнес дама от Бургас се задълбочава

Вече над 10 дни няма и диря от бургазлийката Теодора Бахлова. 47-годишната жена напуща дома си в морския град на 29 октомври и към този момент е оповестена за общодържавно търсене, оповестява Нова телевизия.

Какви са версиите по които работят криминалистите и допустимо ли е Теодора да е жертва на похищение или самоубийство?

На 29 октомври Теодора Бахлова напуща дома си на улица Оборище където живее с старата си майка. Около 16 часа хваща такси, което потегля по бул. "Булаир ", завива и стопира.

Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камерия засичат да върви. Облечена в състезателен чеп и черна шушлекова връхнина, с раница и шапка. И следите и се губят.

24-часа по-късно старата й майка алармира на внучката си за изгубването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, само че неотложно се прибира в родния Бургас. Момичето е уверено майка и е напуснала дома си за малко и е имала желание да се прибере.

Теодора Бахлова се е завърнала в Бургас единствено преди към месец, след дълго престояване в Лондон. Самолетният и билет за връщане в английската столица е бил за 1-ви ноември. Тя обаче не излетява от България, а и до през днешния ден е в неопределеност.

В родния си град Теодора е известна като безгрижник, като пробивен и борбен човек който съумява с лекост да подписва голям брой покупко-продажби за парцели. До 2009-та година 46-годишната жена е сполучлив брокер на недвижими парцели, натрупва положително положение и парцели.

По-късно натрупва и задължения поради които банки и частни правосъдни реализатори стартират да я притискат. Близките и обаче изключват версиите с цел да се е укрила поради задължения или да е протегнала ръка на живота си.

Християна споделя че към този миг няма информация майка и да е имала връзка с мъж, да дължи пари на физическо лице или да е получавала закани. 22-годишното момиче е несъмнено че майка и е жертва на похищение.

"Категорично считам, че някой някъде я държи принудително, в случай че изобщо още е жива. Девет дни са прекалено много, девет дни са извънредно доста време в което няма никаква информация, нито къде е.

Ако някой я държи да ми каже дали е жива, да ми даде някаква вяра ", споделя Християна Радоева.

Тя към този момент е обиколила всички места в Бургас където може да е майка и - в казина, заведения, офиси, домове на другари. Тиражираните информации в обществени мрежи и уеб сайтове разстройват момичето. Тя отхвърля вероятността Теодора да е имала душевен проблем или изгубването и да е плод на лъжлива скица.

Приятели на Тедора, които пожелаха анонимност също отхвърлят вероятността борбената жена да е инсценирала похищение или самоубийство.

Бившият брачен партньор на Теодора с който не подължа отношение, също няма информация. По телефона той също отхвърли вероятността майката на дъжеря му да се е самоубила.

Теодора била в неприятни връзки и правосъдни борби със личната си сестра Таня. Семейството няма информация за фрапиращи спорове с други лица.

Криминалисти не престават с следствието, като до този миг не са открити данни за закононарушение. До момента следствието сочи, че Теодора не е употребила банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е прекосявала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух.

Прегледани са и всички записи от охранителните камери в морската градина където Тедора не е уловена.

Християна не търси майка си край морето и отхвърля вероятността казусът да наподобява по нещо на този с трагично изчезналата преди години здравна сетра Валя, на която морето изхвърли тялото край тетраподите два месеца след изгубването й.

Християна има вяра, че Теодора е жива и насочва зов към всеки който я види, да попаде сигнал на незабавния телефон или най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР