Вече над 10 000 българи останаха без работа, отчитат от

...
Вече над 10 000 българи останаха без работа, отчитат от
Коментари Харесай

Опашките от безработни във Варна стават все по-дълги с всеки изминал ден

Вече над 10 000 българи останаха без работа, регистрират от общественото министерство. И това са единствено формалните данни въз основа информацията в Бюрата по труда. Колко в действителност са останали без издръжка и какво ще се случи в идващите седмици, не се знае. 

Опашката от безработни пред варненското Бюро по труда също с всеки минал ден става все по-дълга, уточни четец на " Петел ", който изпрати фотография. Тя илюстрира вчерашния ден, а какво ще се случи до края на седмицата!?

По думите на финансовия министър Владислав Горанов опашките от безработни ще стартират да понижават едвам в края на тази година и то в случай, че изключителното състояние не се проточи прекалено много във времето.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и тех
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР