Вече на няколко пъти от Ubisoft споделиха, че те много

...
Вече на няколко пъти от Ubisoft споделиха, че те много
Коментари Харесай

Watch Dogs Legion ще провокира играещите да мислят различно

Вече на няколко пъти от Ubisoft споделиха, че те доста внимават при отразяване на политическия пейзаж в своите игри и не желаят да заемат позиции. Това, което вършат е да дават на играча този избор. Това, което студиото се пробва да направи е да излага оптимално достоверно всички гледни точки. Или както неотдавна акцентира един от вицепрезидентите в Ubi: „ да оферират 360-градусово отражение на живота “. Студиото ще подходи по същия метод и с Watch Dogs Legion, дълго чаканото продължение на хакерската поредност, което беше показано публично по време на E3 2019.

Именно и това акцентира в изявление за The Daily Telegraph Ален Кор, началник на Ubisoft за Европа. Той приказва пред медията за играта, дружно с креативния шеф на Legion Клинт Хокинг, който не се тормози да се отклони от формалната позиция, заявявайки в прав текст, че показаното в играта няма да е самобитен вид на „ Проект боязън “, „ а „ Проект безусловно ужасняващо “. Играта ще показа една мрачна версия на Англия, в която всичко и всеки бива наблюдаван, като технологията е сложила под цялостен надзор елементарния човек. Кор обаче, упорства, че Legion ще следва линията, избрана от Ubi и ще оставя на играещите да решат за себе си кое какво е.

„ Мисля, че във всяка страна по света има хора, които не са съгласни с всеобщото наблюдаване, както и за някои технологии, които нарушават свободата им. Това се случва на всички места. Така че това, което желаеме да създадем с Watch Dogs с да дадем опцията на геймърите да бъдат някой различен. Да изпитат неща, които в никакъв случай не са изпитвали, да мислят друго “, споделя Кор.

„ Играта несъмнено има своето обръщение “, декларира на собствен ред Хокинг. „ Положението в света през днешния ден изобщо не е положително и от избрана вероятност наподобява по този начин, че нещата могат да станат още по-зле. Може би сме поели по един много неверен път. Посланието на играта е: елементарните хора би трябвало да оставят встрани разликите си и да се обединят. Няма да са политиците. Няма да слезе някой от планината и да ни избави. Ние би трябвало сами да го създадем. Да оставим разликите си и да се опълчим на неща, които е очевидно, че са неверни – това е, което е нужно да създадем “, приключва той.

Watch Dogs Legion беше обявена по време на Е3 и ще излезе от одобрената конструкция на поредицата, като няма да има един централен воин. Вместо това, играещите ще могат да влизат в ролята на всеки от жителите на актуален Лондон, като всеки от тях ще има своя лична история, набор от умения и благоприятни условия. Играта излиза през март идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР