Вече MOTO EXPO 2023 е в разгара си! Във втория

...
Вече MOTO EXPO 2023 е в разгара си! Във втория
Коментари Харесай

За първи път къстъм секция на MOTO EXPO 2023

Вече MOTO EXPO 2023 е в разгара си! Във втория ден, петък, внезапно скочи броят на посетителите в зала Арена София. Естествено, броят на посетителите в почивните дни се чака да бъде още по-голям. А на щандовете на изложителите има много забавни мотоциклети, екипировка, аксесоари и всичко обвързвано с мотоциклетите.

За първи път на MOTO EXPO 2023 има къстъм секция. Да, до момента имаше обособени машини, изложени при обособени компании, само че в този момент има специфичен щанд на сдружението Café Racer Club Bulgaria. Там са събрани творбите на къстъм ателиетата от цяла България. А те, повярвайте са в действителност ювелирни изработки.

Затова би трябвало да споменем всички, които демонстрират своите творби на мотоциклетното изкуство. Та са сътворени от Classic Garage Honda – София, Bull Moto Custom – Кюстендил, Tossa R – София, Back Stage Work Shop – Пловдив, Custom Garage – Благоевград, Atelier Two Whells – Дупница, Theracian Custom Bikes – Варна. Всички те са изложили своите произведения, родени въз основата на разнообразни марки – Honda, BMW, Yamaha и други

„ Много от тези мотоциклети са спечелели разнообразни награди на къстъм шампионати у нас и в чужбина “, не без горделивост твърди Иван Мушев - ръководител на Café Racer Club Bulgaria. В клуба към този момент има и една чаровна дама – Александрина Боянова. Инак членовете на клуба са 50 индивида.

Сред другите модели могат да се видят и доста редки екземпляри. Един от тях е разработка на в действителност рядко срещан модел мотоциклет – Honda CB 750 от 1977 година С него основателите му са поканени да вземат участие на ревю в лондон на 27 май. Пожелаваме им да завоюват премия. Защото за изработката му са отишли четири години, а единствено боята на обособените детайли е… 20 ръце. Сиреч всеки подробност е култивиран боядисван лъскан, шлайфан, лакиран 20 пъти.

И защото стана дума за редки мотоциклети, то подобен – снежно бял Honda Valkiria, може да се види на щанда на вносителите на Motul и на относително новата за България марка за масла, смазочни материали и мотокозметика Ipone. Машината в действителност е неповторима, каквито са и продуктите, предопределени единствено за мотоциклети – Ipone.

С цялостна мощ продължава да работи и МОТО УЧИЛИЩЕТО ЗА ДЕЦА. За първи път у нас се прави сходно нещо. Деца сред 4 и 7 години могат да покарат един от двата мини мотоциклета Yamaha, а към тях се причисли и един дребен GasGas. Дори многократният първенец по мотокрос на България, а в този момент управител и началник на тим Мартин Тодоров реши и през днешния ден да участва на образованието на децата, макар уговорките си този уикенд на мотокроса от националния шампионат в Севлиево.

Цени на билетите:
Възрастни събота - неделя 20 лева. 
Деца от 12 до 18 години 8 лева
Деца с компаньон до 12 години - Безплатно
Хора с увреждания - Безплатно

*Източник: MOTO EXPO 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР