Вече можем да зареждаме онлайн ученическите карти за градския транспорт

...
Вече можем да зареждаме онлайн ученическите карти за градския транспорт
Коментари Харесай

Зареждаме онлайн ученическите карти за градския транспорт в София

Вече можем да зареждаме онлайн ученическите карти за градския превоз в София. Преференциалните абонаментни карти за възпитаници за една линия за наземния превоз или за метрото костват 9 лв. месечно, а за всички линии са по 20 лв., оповестиха от Центъра за градска подвижност.

Всеки родител може да извади Sofia City Card за публичния превоз на своите деца - бързо и елементарно посредством. Достатъчно е родителят да има профил в портала и да съобщи през него преференциалната карта за пътешестване на своя възпитаник. Може да го направи и персонално в пункт за продажба на транспортни документи на ЦГМ. След това би трябвало да вземе готовата карта от определения от него пункт и да осведоми служителят на касата за основаване на профила „ Родител “ – „ Дете “. Асоциираната карта на ученика се появява автоматизирано в профила на родителя и той към този момент може да я зарежда в бъдеще единствено с няколко клика.

За учениците, които и досега са имали карти за публичния превоз, не е належащо да показват каквито и да е документи. Тези, за които това ще е първата им карта, е нужно да показват в пункта за продажба на транспортни документи бележник или персонална брошура от отминалата образователна година.

Ако родителят към момента не има Sofia City Card, може да подаде заявление за издаването й онлайн през уебпортала, или на място в пунктовете за продажба на ЦГМ. Необходимо е въвеждане на годен имейл и телефонен номер. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР