Вече могат да се купят билети за летния фестивал "Опера

...
Вече могат да се купят билети за летния фестивал "Опера
Коментари Харесай

Вижте програмата за Опера на върховете в Белоградчик

Вече могат да се купят билети за летния фестивал "Опера на върховете- Белоградчишки скали " 2018, оповестиха от oбщина Белоградчик. Ценовите категории на билетите за представленията са както следва:
· оперните спактакли - от 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
· балетните спектакли - от 15, 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
· мюзикъла „ МАММА МИА” - от 20, 25, 30, 40 и 50 лв;
· фестивалната импресия „ ВАГНЕР МАГУРА – Богове, Великани, Джуджета, Валкюри” – 80 лева, включващ и дегустация на районно вино от винарска маза „ Магура “.
Билети за спектаклите в Белоградчишката цитадела може да се закупят в Туристически информативен център – Белоградчик, в МОЛ Видин, на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „ Врабча “ №1), във всички каси на Изипей /Easypay/ в цялата страна, както и онлайн от уеб страницата www.operasofia.bg посредством системата за разплащане ePay.bg. Билети за фестивалната импресия в пещера "Магурата " може да се купят на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „ Врабча “ №1), в Туристически информативен център – Белоградчик и в МОЛ Видин.
Представленията в Белоградчишката цитадела са с начален час 20.00 ч., а тези в пещера „ Магурата “ – 11.00 ч. За улеснение и комфорт на публиката по време на осъществяването на пещерната фестивална импресия в три елементи „ ВАГНЕР МАГУРА: Богове, Великани, Джуджета и Валкюри “ е желателно да се носят ниски (спортни) обувки с равна подметка и връхни облекла, показват от oбщината.
Във връзка с обезпечаване на пропусквателен режим и недопускане на тапи е неразрешено напредването с персонални транспортни средства до паркинга на Белоградчишката цитадела, където е ситуирана сцената на летния оперен фестивал. Осигурен е превоз – рейсове на компания "Алексиев ", които транспортират публиката и се движат регулярно по маршрут от центъра на Белоградчик – постройката на Български пощи ЕАД /пощата/, до паркинга на крепостта от 18.30 ч. до началото на представлението и назад незабавно след края му. В рейсовете се позволяват единствено пасажери с билети за спектакъла за съответния ден. Зрителите могат да оставят своите персонални транспортни средства на безвъзмезден паркинг до автогара Белоградчик.
За публиката, пътуваща от Видин, са обезпечени рейсове, които потеглят в 17.30 ч. от автогара „ Алексиев “ в деня на спектаклите в Белоградчишката цитадела. Цената на двупосочен билет Видин-Белоградчик-Видин е 10 лева Билети за пътешестване се закупуват от касата на автогара „ Алексиев “, тел.: 094 606190.
Програмата, настояща информация за фестивала, както и изискванията за закупуване на билети са оповестени на формалните уеб страниците на Софийска опера и балет и на община Белоградчик.
Фестивалът в Белоградчик ще се организира от 13 до 29 юли. Оперният фестивал ще стартира с три балетни постановки на 13, 14 и 15 юли- "Корсар ", "Жизел " и "Дон Кихот ". В идващите петък, събота и неделя (20, 21 и 22 юли) ценителите на оперното изкуство ще могат да чуят "Реквием " на Верди, както и "Кармен " и "Тоска ". Последната седмица (от 26 юли) постановки ще има в четвъртък, петък, събота и неделя. Зрителите ще могат да видят мюзикъла "Мама мия " по песни на АББА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР