Вече много време носителя на титлите на WBA, WBO и

...
Вече много време носителя на титлите на WBA, WBO и
Коментари Харесай

Зеленски с поръчка към Усик за мача с Джошуа

Вече доста време носителя на купите на WBA, WBO и IBF в тежка категория Олександър Усик се готви за реванша против Антъни Джошуа. Украинецът напусна бойното поле в родината си през март, с цел да се приготвя за багра, само че поддържа връзка с приятелите вкъщи.

Според медиите от щаба на президента на Украйна Володимир Зеленски са се свързали с промоутъра на боксьора Алекс Красюк с обръщение от президента, което гласяло „ да покаже на всички, че Украйна е страна на съществени, мощни и стимулирани хора, която ражда и развива мощни духом хора “.

Усик ще се прибере назад в Украйна след мача идната събота, който е в Джеда, Саудитска арабия. Шампионът обезпечи за сънародниците вкъщи да гледат срещата гратис, като ще я излъчва в Ютуб и други платформи за стрийминг гратис за района на Украйна.

„ Със сигурност Усик се прибира вкъщи след мача “, разгласи Красюк. „ Неговата задача е да въодушевява другите, да им дава мотивация да се бият за своята татковина. Неговото предпочитание бе да остане в родината си и да помогне на сънародниците си. Отне ни време, с цел да го убедим за този мач с Джошуа. Той пътува доста из Украйна, посещава лечебни заведения, приказва с военните “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР