Вече минаха няколко години от анонса на The Talos Principle

...
Вече минаха няколко години от анонса на The Talos Principle
Коментари Харесай

The Talos Principle 2 излиза по-късно тази година

Вече минаха няколко години от анонса на The Talos Principle 2, само че през тях Croteam мълчаха във връзка с детайлности към играта. По време на PlayStation Showcase 2023 обаче студиото подсети за себе си, споделяйки ново видео и информация, свързани с играта. Отново нямаме дата на излизане, а единствено уверението, че The Talos Principle 2 излиза по-късно тази година.

Croteam споделят, че продължението на хитовата игра от 2014 съставлява еволюция в поредицата с един по-голям и разнороден свят, повече и по-интересни загадки, среди и уголемение на философските тематики, залегнали преди съвсем 10 години. Като играчи вие ще получите и нови качества, като да вземем за пример опция за операция на гравитацията и трансфер на съзнанието.

„ Колкото повече откривате, толкоз повече въпроси ще изникват пред вас във връзка с естеството на Космоса и задачата на цивилизацията. Неспазеното заричане за по-добро на следващия ден, страхът от повтарянето на грешките от страна на човечеството, вярата в разсъдъка – изборите и позициите, които вземате ще дефинират потока на тези събития “, четем в анонса на играта в Steam.

„ The Talos Principle 2 не ви икономисва нищо, когато става дума за дълбочината на своята история. Играта изисква от вас да мислите. Но освен за епичния ѝ роман. Тук има несъмнено загадки, които би трябвало да решавате “, изяснява Йонас Киратцис на страниците на формалния блог на PlayStation.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР