Вече мина над година от нещастното отвличане на британската моделка

...
Вече мина над година от нещастното отвличане на британската моделка
Коментари Харесай

Борба за оцеляване: Отвлечената за сексробиня ослепителна манекенка Клои разказа за ужасяващия кошмар в плен

Вече мина над година от нещастното похищение на английската моделка Клои Айлинг от двама братя поляци, които желали да я продадат за бяла робиня. В продължение на 6 дни те я държат, преди да я пуснат без откуп. И въпреки мнозина да са тези във Англия, които не имат вяра изключително на нейната история, акцентирайки избрани пукнатини, към този момент техните гласове се чуват все по-малко.

За да разсее в допълнение подозренията към отвличането си, тя излиза пред камерата на BBC, с цел да опише детайлности по какъв начин се е пробвала да съблазни единия от похитителите си, с цел да завоюва благоволението му и да я пусне на независимост.

След като била окована в продължение на два дни за един скрин, Клои Айлинг се съгласила да легне в едно легло с похитителя си - поляка Лукаш Херба.

" Колкото повече започнахме да приказваме, толкоз повече се оформяше връзката посред ни. И когато осъзнах, че стартира да ме харесва, знаех, че би трябвало да употребявам това в своя изгода ", споделя тя.



20-годишната тогава Айлинг споделя по какъв начин е била подмамена в Милано с оферта за фотосесия от Херба. Когато пристигнала там обаче, мъжът и брат му Михал Конрад Херба я упоили с кеталар - лекарство, употребявано за приспиване на коне, съблечена, затворена в куфар и превозена на съвсем 200 км до далечна плантация край малко селце.

Тя споделя за ужаса, който почувствала сега, в който пристигнали най-накрая и Херба й съобщил, че ще бъде продадена като секс робиня, в случай че не му платят откуп от 300 хиляди евро.

" Не съм се и съмнявала, че това, което той споделя, е истина, защото беше извънредно обстоен в отговорите си на моите въпроси ", споделя Клои.



Същевременно обаче той показал интерес към нея и в съкровен проект, питайки я може ли да я целуне и дали би се съгласила да имат връзка.

" Разбрах, че това е моят късмет да избягам ", споделя момичето.

" След като видях реакцията му, когато споделих, че нещата можеха да се случат в бъдеще - той се развълнува и в действителност се надяваше на нещо и постоянно говореше за такова бъдеще. Това ме накара да осъзная, че би трябвало да продължа да приказвам по този начин ", изяснява още Клои.



Когато Херба осъзнава, че откупът няма да бъде заплатен, той я освобождава и я закарва до английското консулство в Милано. Множество очевидци са ги видяли да се майтапят и да се смеят в кафене наоколо, до момента в който са чакали консулството да отвори.

Когато е запитана за това, тя дава отговор просто:

" Може да наподобява необичайно, само че за какво бихте били " надменни " с индивида, който стартира да има усеща за вас и това е единствената му причина да ви освободи? Трябваше да направя всичко, с цел да го накарам да се влюби в мен ".

Лукаш Херба беше наказан този юни на 16 години и 9 месеца затвор след правосъден развой в Милано, Италия.



В своя отбрана Херба съобщи, че преди този момент се е срещнал с Айлинг и се е влюбил в нея. По личните му думи той желал да сътвори скандал, с цел да помогне на кариерата й като сътвори спомагателна гласност към нея.

Това е следващата версия на отбраната му, която първо включваше присъединяване на загадка организация, наречена " Черна гибел ". Впоследствие юристите му се отхвърлят от тази тактика и стартират да настояват, че двамата с брат му и Айлинг са измислили проекта за похищение и са възнамерявали да разделят между тях парите, които са се надявали да получат като откуп.

Той също по този начин твърди, че тя му е помогнала да напише и писмото, с което е пожелан откупа от нейния сътрудник. Писмата обаче са цялостни с правописни и граматически неточности и явно са писани от човек, за който не владее добре британския език.

" Все още не разбирам изцяло мотивацията му ", споделя тя. " Не може да го е направил просто за пари. Той ме добави във Фейсбук преди две години. Сякаш ме е преследвал толкоз време. Прилича на някаква фикс идея ".



Когато се завръща във Англия след освобождението си, тя беседва с телевизионни кореспонденти отвън дома си. Тогава мнозина я подлагат на критика, че наподобява прекомерно щастлива, както и за облеклата, които е избрала да носи.

По нейни думи тя била изключително щастлива, че към този момент си е у дома - нещо, за което се страхувала, че в никакъв случай повече няма да се случи. Освен това и преди малко била слязла от самолета и по тази причина носела къси панталонки и потник.

" Просто бях себе си. Отидох при репортерите, тъй като си мислех, че това ще ги накара да се махнат, само че това в действителност не работи ", изяснява тя.
" Хората чакат да рева от самото начало и да се опитам да избягам от света, без да се обръщам към камерите. И аз бих могла да избера това, само че взех решение, че да се покажа ще ми помогне да се възстановя. Да приказвам за случилото се и да бъда измежду хора беше моят метод да преодолея всичко това и да продължа ", споделя Клои.



Защитавайки се от рецензиите, че тя наподобява неемоционална, тя споделя, че се пробва да се отдели.

" Никой не може да опише това чувство да не знаеш дали ще си върнеш свободата и по никакъв начин не ми се желае да мисля за това. Затова имам податливост да се придържам към обстоятелствата - с цел да не ми се постанова да мисля за това по какъв начин се усещах тогава ", споделя тя.



Айлинг, която към този момент е написала книга за времето си в плен, разяснява какъв брой неуместно е хората да не престават да се съмняват в нея даже след присъдата на Херба. Тя упреква медиите за промиването на мозъци и декларира, че най-злобните мнения получава от дами.

" Това е гадно, тъй като не чаках да мина през нещо толкоз неприятно и даже в личната ми страна да се съмняват в думите ми ", споделя още Клои.



Самата тя, на инат на всички рецензии, продължава да се снима в предизвикателни фотосесии, даже след отвличането. По нейни думи точно този отвод да се промени й е оказал помощ да се оправи с контузията.

Освен това Клои желае да работи дружно с Netflix по сериал или филм за нейното похищение, точно с цел да покаже историята такава, каквато тя я е видяла и да опровергае всички тези, които не й имат вяра.





Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР