Вече месеци наред усилено се говори, че Димитър Рачков има

...
Вече месеци наред усилено се говори, че Димитър Рачков има
Коментари Харесай

Рачков с официално признание за връзката си с плеймейтката Анита

Вече месеци наред интензивно се приказва, че Димитър Рачков има връзка с плеймейтката Анита Димитрова, която в разгара на лятото го придружи на тържеството по случай 51-ия рожден ден на брачната половинка на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, въпреки да се появиха дружно, двамата избягваха контакт между тях, а след това никой от тях не разяснява слуховете за връзката им... Поне до този миг.

Съвсем неотдавна артистът публично призна за връзките си с 27 години по-младата от него русокоска, като за откровението му могат да свидетелстват значително хора, тъй като той го направи от сцената на зала " Арена Армеец ", по време на представлението си " Забраненото шоу на Рачков ", написа dir.bg.

" От 6 месеца пребивавам с плеймейтка. Снощи желаех да я гушна, а тя ми сподели: " Остави ме, чета новата конституция ", сподели сякаш на смешка комикът пред събралата се аудитория, която поради ограниченията за сигурност, подбудени от ковид пандемията, изпълваше единствено половината от местата в помещението.

Без значение, че го направи под формата на подбив, признанието най-сетне бе изречено, а следващо доказателство за романса им бе и фактът, че измежду присъстващите, настанена във VIP ложата, стоеше обичаната му. Това се разбра и от изявленията ѝ в обществената мрежа.

Анита Димитрова е от Хасково. Участва в родното издание на състезанието за най-сексапилни девойки " Мис Плеймейт " през 2017 година. Макар на пръв взор да наподобява нежна, стегнатата си фигура в действителност поддържа с тренировки по бокс.

С водещия на " Като две капки вода " се срещат през октомври предходната година, а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента " Ние " на братя Аргирови, в което вземат участие още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата сред тях стават съществени едвам четири месеца по-късно. През февруари т.г. редица български медии писаха, че двамата са заживели под един покрив (още едно нещо, което сегашните думи на Рачков засвидетелстваха), а малко по-късно потегли мълвата, че Димитрова е срещнала половинката си със своето семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР