Вече месеци наред живеем в извънредна ситуация, когато нищо не

...
Вече месеци наред живеем в извънредна ситуация, когато нищо не
Коментари Харесай

Защо Михаела Филева е с щастливата физиономия“

Вече месеци наред живеем в изключителна обстановка, когато нищо не е такова, каквото би трябвало да бъде. Страх, изолираност, разграничаване, анулирани пътувания, концерти...
 Пандемията от ковид, хората и позитивните промени
Как пандемията промени хората

Позитивната страна на нещата

Коронавирусът промени всекидневието ни радикално. И както наподобява, скоро няма желание да си върви.

Все отново, има хора, които постоянно намират метод да извлекат позитивите от всяка обстановка. Михаела Филева, да вземем за пример.

„ От цялата корона обстановка, съумях да извлека най-малко едно хубаво нещо - открих време, с цел да завърша магистратурата си в Музикалната академия “, написа тя в профила си в Instagram към фотографията, на която гордо театралничи с тапия в ръка.

on Nov 3, 2020 at 12:22pm PST

„ Нямахме публично дипломиране, знаете по какъв начин е, не може доста хора на едно място, само че това не ми пречи да съм безпределно щастлива, та даже и малко горда “, написа тя. А големите благодарности за са преподавателите ѝ, които с обич и неизменност са развивили музиканта в нея.
 Пандемията от ковид, стресът и по какъв начин японците се оправят с него
Какво вършат японците, с цел да преборят напрежението

Определено доста ни подхожда

За страхотната фотография пък Михаела благодари на People of Sofia, тъй като се оказали на точното място и в точното време, с цел да си има щастливата физиономия за спомен от този ден.

on Oct 15, 2020 at 1:53am PDT

Феновете ѝ я засипаха с поздравления, освен за това, че още веднъж дава страховит образец на всичките си млади фенове, а и за това, че като треньор в „ Гласът на България “ нужното обучение може да е единствено плюс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР