Вече месец няма следа от изчезналият 35-годишен Владимир Куцев, който

...
Вече месец няма следа от изчезналият 35-годишен Владимир Куцев, който
Коментари Харесай

Интерпол и смолянчани вече месец дирят родопчанина Владимир

Вече месец няма диря от изчезналият 35-годишен Владимир Куцев, който е родом от смолянското село Река. Следите му се губят от 1 май. Мъжът работи в Обернхаузен, Германия от близо 3 години, в областта на строителството. За последно той се чул с майка си на 30 април. Колеги на мъжа открили, че го няма, когато отишли да го викат за работа сутринта в понеделник. По думите им, Владимир бил излязъл със сина на шефа си, албанец по генезис, да се почерпят в нощта против 1 май. Бащата на Владимир е ходил до Германия, с цел да го търси. Срещал се е локалните управляващи, само че не научил от тях доста. Приятелите му също нямали повече информация.

Владимир Куцев

„ Сигурни сме че органите на реда работят и търсят сина ни, само че до нас не стига никаква информация. Опитваме се да се сдобием с такава посредством посолство, външно министерство, полиция, само че от на никое място нищо “, разяснява майка му Росица, представена от Дарик. По думите на майката Владимир е спокоен, в никакъв случай не е правил проблеми и кавги и е нямал работа с полицията.

При албанския си шеф Халил Ораца работил повече от две години. Владимир е бил за последно в България за Нова година, след което на 9 януари е отпътувал още веднъж на работа в Германия. Мъжът е разгласен за търсене от Интерпол. Близките умоляват всеки, който има някаква информация, да алармира органите на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР