Вече месец Мира Добрева е в минорно настроение, след като

...
Вече месец Мира Добрева е в минорно настроение, след като
Коментари Харесай

Вече месец Мира Добрева се бори с тежка загуба

 Вече месец Мира Добрева е в минорно въодушевление, откакто се сблъска челно със гибелта. Тв водещата показа с почитателите си в обществените мрежи, че е изгубила своя котарак Рио, който бе неизменима част от нейното всекидневие.

" Рио. Най-чистото проявяване на любовта. Мъчително е да го няма. Съкрушаваща загуба “, написа Мира към фотография на домашния си любим. След няколко дни последва и друга обява. " Рио, моят великолепен котарак, към този момент го няма. Само на 4 години умря от сърдечна непълнота. В началото болката бе по този начин непоносима, че не можех да си показва даже да се порадвам на друго котенце, камо ли да имам свое. Днес съумявам да си поиграя с Кайро – персиеца на майка, и даже към този момент ми минава през разум да си го взема вкъщи “, показа лицето на Българска национална телевизия.

Междувременно Добрева се грижи и за бездомно куче, което откри и осинови преди година.

Първоначално го бе нарекла Найден, само че след това му даде по-модерното име Найро. Кученцето е главната компания на тв звездата по време на ежедневните ѝ походи измежду природата. Всеки ден тя може да бъде видяна по пътеките из Витоша, където търси примирение и разпуска след натоварването в работата.

Тъкмо когато Мира разгласи, че къса дългогодишната дружба с Българска национална телевизия и дава път на младите фрагменти в малкия екран майка, тя получи предложение от генералния шеф Емил Кошлуков да поеме позициите на Драго Чая и синоптичката Нора Шопова в новия формат на канала – " Още от деня “. Добрева показа, че дълго се е колебала дали да одобри офертата, защото била изтощена от уговорките на тв водеща и желала ново начало. В последна сметка парите изиграли съществена роля и тя се съгласила още веднъж да води против солидно месечно заплащане.

Мира и мъжът ѝ Жоро Торнев са в развой на погашение на жилището, който купиха на заем, и всеки лев в фамилния бюджет е добре пристигнал. Именно поради това с изключение на като водеща журналистката се изявява и като писателка и скоро я чака премиера на дебютната ѝ книга, отдадена на столетниците в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР