Вече месец и половина сме в извънредно положение. България и

...
Вече месец и половина сме в извънредно положение. България и
Коментари Харесай

Ненков към опозицията: Време е за обединение

Вече месец и половина сме в изключително състояние. България и държавното управление се оправя отлично. Не инцидентно страната ни е на последно място по брой инфектирани и брой умряли. Надявам се страната ни да остане в дъното на тези ранглисти. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков от трибуната в Народно събрание.

"Защо приказваме за стопанска система, тъй като България съумя да овладее ситуацията, а друго страни катастрофираха. Сега те започнаха да приказват за стопанска система, тъй като допреди дни доста хора умираха. Тук можем да дадем една доста ясна равносметка за лявото и дясното ръководство. Успяхме да съхраним някакъв запас, които използваме сега. До този стадий страната се оправя с ресурса, които е съумяла да задържи. България продължава своя път към участието си в Еврозоната, а това е доста значимо ", сподели още Ненков.

НА ЖИВО: Премиерът: Нинова ми отхвърли да минем дружно през тази болест

"В умозаключение желая да ви кажа следното, обръщам се към сътрудниците от ляво, има време за конгреси, за политически сметки. Сега е време за обединяване, тъй като това състояние най-вероятно ще продължи доста дълго ", безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР