Вече измина почти един месец, откакто Бори Бекер бе осъден

...
Вече измина почти един месец, откакто Бори Бекер бе осъден
Коментари Харесай

Дните на Бекер в затвора: Чести скандали, влошено психическо състояние и ядосани затворници

Вече измина съвсем един месец, откогато Бори Бекер бе наказан на две години и половина отнемане от независимост, откакто беше приет за отговорен по 4 от 24-те повдигнати против него обвинявания - укриване на задължения, евакуиране на активи, както и неразкриване на имущество.

Затворът, в който някогашният номер едно излежава присъдата си, а точно Уандсуърт, е един от тези с най-лоша известност що се отнася до изискванията и дисциплината вътре в него. Още от първите си мигове вътре Бекер трябваше да се сблъска с действителността в пандиза, а наподобява, че ситуацията на германеца става все по-страшно. Тъй като има боязън от затворени пространства, Бекер непрекъснато се оплаквал на пазачите вътре, а също така почнал да провокира яд в огромна част от пандизчиите. Шесткратният първенец от Шлема започвал да подвига кавги поради шума, който му пречел да спи, а осведомени със обстановката вътре считат, че това може да изиграе доста неприятна смешка на 54-годишния немец, защото огромна част от затворените в Уандсуърт са нарушители, и не е изключено да се стигне до физическа разпра с именития някогашен играч.

Освен това болшинството от пандизчиите считат Бекер за по-привилегирован от тях, тъй като имал много по-чест достъп до телефоните. Специалисти пък показват мнение, че психическото положение на Бекер се е влошило и той е на границата от това да изпадне в рецесия, което е подбудено от неприятните условия, както и от храната, която се дава в минимални количества, а качеството и е под всякаква рецензия. Единственият позитивен миг за Бекер е воденето на дневник, в който той разказва всекидневието си зад решетките, и до известна степен се разсейва от тежката обстановка вътре. Това пък стартира да поражда интереса на много книжни издателства, които са подготвени да насочат оферта за издаването на дневника.

Източник: Gong.bg

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР