Вече излязоха стартовите състави на Базел и Манчестър Сити за

...
Вече излязоха стартовите състави на Базел и Манчестър Сити за
Коментари Харесай

Базел - Манчестър Сити

Вече излязоха стартовите сформира на Базел и Манчестър Сити за първия мач посред им от осминафиналите на Шампионската лига. Швейцарският отбор се показа доста мощно в груповата фаза и даже победи Манчестър Юнайтед. " Гражданите " пък безпроблемно заеха първото място в компанията на Шахтьор (Донецк), Наполи и Фейенорд.

Младият Димитри Оберлин ще води офанзивата на домакините, а по крилата ще се разчита на пробивите и центриранията на Мохамед Елионуси и Валентин Щокер. Серей Дие и Фабиан Фрай ще са двамата вътрешни халфове. Защитата ще е от петима, което е изцяло обяснимо решение на старши треньора Рафаел Вики поради голямата офанзивна мощност на противника.

Гуардиола залага в предни позиции на Рахим Стърлинг, Серхио Агуеро и Бернардо Силва. Тримата в средата на терена са Кевин де Бройне, Фернардиньо и Илкай Гюндоган. Като централна двойка бранители ще си партнират капитанът Венсан Компани и Николас Отаменди.

Базел и Манчестър Сити в никакъв случай не са се срещали в евротурнирите. Мениджърът на британския отбор Джосеп Гуардиола обаче е побеждавал домакините с 5:0 на " Санкт Якоб Парк " през 2008 година, когато беше отпред на Барселона.

Съдия на дуела е шведът Йонас Ериксон, а реваншът на " Етихад Стейдиъм " ще е на 7-и март.

БАЗЕЛ - МАНЧЕСТЪР СИТИ 0:0

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 13 февруари  Базел 21:45предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР