Вече информирах и писмено за това наше решение Управителния съвет

...
Вече информирах и писмено за това наше решение Управителния съвет
Коментари Харесай

НВЛ няма да продължи да администрира женското първенство през новия сезон

" Вече осведомих и документално за това наше решение Управителния съвет посредством Президента на БФВ Любо Ганев, както и клубовете от " Демакс лига ".

" По Устав, мъжете и дамите имат обособени управления и мисля, че пристигна времето, когато това би трябвало да се случи. Ние да администрираме Ефбет Супер волей и Висша лига, а " Демакс лига " да бъде поето от НВЛ-жени, което да концентрира старания в женския профил ", съобщи президентът на НВЛ Живко Желев, който застана отпред преди година.

" От НВЛ успяхме за тази една година да почистим отговорностите, които бяха насъбрани, даже да осигурим и награден фонд. Когато нямаш задължения се работи малко по-спокойно. Така че, оттук нататък би трябвало да си слагаме още по-високи цели, само че не за сметка на единия или другия пол. Когато повече хора са ангажирани профилирано, то тогава може и ще се свърши повече работа най-много в привличането на сътрудници, а и надграждане в шампионатите. Не е по никакъв начин обикновен процесът по определяне на контакти с евентуални сътрудници и довеждане до сполучлив процес на договарянията. А когато има повече хора, които концентрират напъните си едните при мъжете, а другите при дамите, то тогава могат да се чакат доста по-добри резултати. Интересът към клубния волейбол се покачва съществено последните години и ние би трябвало да се възползваме от този факт. Например през миналия сезон, с ТВ-партньорите ни от Б1Б се бяхме договорили да излъчват оптимално допустимо повече срещи непосредствено в " Демакс лига " и съвсем всеки кръг имахме по два женски дуели в ефир. Лично на мен ми се желае до две, най-вече три години да достигнем равнище да излъчваме всички срещи от кръг и при мъжете и при дамите ", добави Желев.
 9 тима подадоха документи за присъединяване в Efbet Супер Волей! 14 отбора би трябвало да започват в елита 9 тима подадоха документи за присъединяване в Efbet Супер Волей! 14 отбора би трябвало да започват в елита
" Поех ангажимент пред УС на БФВ, че ние ще продължим да работим в женското направление, до момента в който БФВ и клубовете от " Демакс лига " проведат избор на управление и по-късно ще предадем щафетата. Така е правилно и обикновено ", заключи Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР