Вече имаме план за водата от София за Перник, одобрен

...
Вече имаме план за водата от София за Перник, одобрен
Коментари Харесай

За 30 дни да се построи тръбата от София до Перник, заръча премиерът 

" Вече имаме проект за водата от София за Перник , утвърден от Столичния общински съвет. Днес след обед започвайте да копаете. " С тези думи откри съвещанието на Министерски съвет през днешния ден министър председателят Бойко Борисов . Той регистрира, че първите два километра тръби пътуват и ще са тук до няколко дни и заръча да не се губят нито дни, нито часове.

Борисов добави, че 26 млн. лева коства новият тръбопровод , който ще свърже София с Перник, само че това бил единственият метод да се докара вода.

Премиерът заяви, че министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро му е показал разбор на водоемите . " Следващите два дни запечатваш, спираш . Министерство на вътрешните работи спомага с всички нужни чиновници. НЕК нещо се ослушвали . Теменужка Петкова да ревизира за два частни ВЕЦ-а , които споделят че не са работили, само че ние се съмняваме, че са работили през нощта ", сподели Борисов.

В умозаключение министър-председателят добави, че има период за 40 дни да е издигнат водопроводът до Перник, само че мисли, че в рамките на 30 дни би трябвало да се обещае на перничани, че ще имат вода .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР