Вече има запитване от четири града - Плевен, Шумен, Стара

...
Вече има запитване от четири града - Плевен, Шумен, Стара
Коментари Харесай

Стенли: Още четири града искат Мач на надеждата

" Вече има питане от четири града - Плевен, Шумен, Стара Загора и Враца, където също желаят да провеждат " Мач на вярата ". Обаждат се млади момчета, чиито родители са минали или минават през подли заболявания.

Те също желаят да стартират такива събития. Най-хубавото, е че тези съпричастност и добрина се предават ", сподели някогашният капитан на националния тим Стилиян Петров.

" Мачът на вярата " на Стенли ще се излъчи директно в ефира на bTV Action на 6 септември от 17:00 ч. и ще бъде придружен с богата спомагателна стратегия.

" Всички към този момент упражняват и нямат самообладание. Някои от тях ще се качат за 2 седмици на Белкемен. И аз стартирам малко по малко да се сготвям. Голяма отговорност е да излезем на терена и да зарадваме хората ", сподели още Стенли.

Десетки звезди на международния футбол ще дойдат в София, с цел да вземат присъединяване в благотворителния дуел, проведен от фондацията на някогашния капитан на националния тим.

" Една такава битка и трудности, няма по какъв начин да не те трансформират. Има доста въпросителни, които са настоящи и през днешния ден. Трябва хората да имат религия и поддръжка. Да знаят, че има живот и след заболяването. Да, питаш се " Защо аз, по какъв начин стана? Откъде идва. Дали съм могъл го избегна ".

Нямаше по какъв начин ние да минем през всичко това, без да се интересуваме какво се случва с другите хора. Този " Мач на вярата " ще да даде вяра на доста хора. Надявам се да надхвърлим една доста добра сума и да помогнем на доста хора.

Имам огромни упования - колкото повече, толкоз по-добре ", надява се някогашният капитан на националния ни тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР