Вече има съобщения, че ще се затворят руските граници, за

...
Вече има съобщения, че ще се затворят руските граници, за
Коментари Харесай

Журналист: Мобилизацията означава, че войната от телевизора влиза вкъщи

" Вече има известия, че ще се затворят съветските граници, с цел да не излизат подлежащите готовност. Цените на самолетните билети към този момент стремглаво нарастнаха. Приоритетните специалности са артилеристи, ракетчици, танкисти, водачи, механици, водачи и така нататък ", съобщи в ефир журналистът Валери Тодоров.

" Никой не споделя дали това е еднократен случай. 300 хиляди души не са малко. Къде ще се образоват, къде ще се разквартироват. За тези хора би трябвало да се откри техника, би трябвало да се обучат. Военно-промишленият комплекс би трябвало да създаде техника. Търсят се хора с военен опит. Обучението ще отнеме по-малко време. След 1 октомври Украйна ще вкара нова техника и нови бойци ", добави той.

" В Русия има тежка политическа рецесия, влиза се в зимната фаза. Мобилизацията значи че войната влиза у дома. Тя основава друго отношение. Шойгу назова 1000 км фронтова граница, тя може да бъде попълнена единствено с жива мощ, само че видяхте украинския пробив. Това е поради разпокъсаността на частите ", уточни Тодоров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР