Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация

...
Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Красимир Влахов ще бъде предложен за конституционен съдия

Вече има извършени диалози в ръководещата коалиция по бъдещата номинация за парламентарен арбитър и това ще бъде Красимир Влахов - до неотдавна заместник-председател на Върховния касационен съд. Това заяви водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.
По думите му, номинацията ще бъде реалност във вторник или в сряда след чувания в парламентарните групи на ГЕРБ и на " Обединените патриоти ".
" Ще предлагаме и ще предложим една фактически почтена професионална кандидатура от средите на правосъдната система ", акцентира Цветанов. Според него по този начин ще отпаднат всевъзможни спекулации и внушения, тиражирани от месеци в общественото пространство.
„ Днес имаме съдружно съглашение, управническа стратегия и се движим по стъпки, които могат да подсигуряват четиригодишния управнически мандат. Ако не изпаднем в тази политическа рецесия, към която се стремят опозицията и президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев, нещата биха изглеждали напълно друго след две години “, разяснява Цветан Цветанов, съгласно който " президентът на Българска социалистическа партия Румен Радев " е потвърдил, че не може да бъде обединител на нацията, а може " единствено да противодейства и да опълчва институциите една против друга ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР