Вече има повече яснота за поредния скандал на родното Черноморие.

...
Вече има повече яснота за поредния скандал на родното Черноморие.
Коментари Харесай

Ясен е хотелът, в който израелски туристи се счепкаха с персонала, вече има проверки

Вече има повече изясненост за следващия скандал на родното Черноморие. Става дума за случая, при който израелски туристи се оплакаха от физическа експанзия от страна на личния състав на български хотел.
Хотелът е " Бест Уестърн ", който е франчайз на различен хотел в Слънчев бряг - " Премиум ин ". Собственик на " Бест Уестърн " е господин Иван Тодоров. Засега Actualno.com не може да откри контакт с него, само че приказва с хора от личния състав.
По техни думи, само Тодоров и юристът на хотела могат да разясняват в целокупност случката. Според личния състав, към този момент е имало инспекции от страна на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) и Министерството на туризма. " Извършиха общоприета инспекция, преглеждаха документите за категоризацията на хотела и ресторанта, за регистъра на туристите. Мисля, че всичко е изрядно ", разяснява човек от личния състав.
От Министерството на туризма потвърдиха за инспекцията и обясниха, че по-късно ще дадат детайлности.

Припомняме, че казусът нашумя след репортаж на израелската телевизия Канал 2. Той е отпреди най-малко седмица. В репортажа беше показано и видео, на което се вижда по какъв начин мъж в зелена фланелка, евентуално чиновник на хотела, пробва да ритне жена, евентуално член на туристическата група, която снима с телефон протичащото се, само че се подхлъзва и пада. След това обаче мъжът се насочва към друга жена, която също снима с телефона си, и съумява да го смъкна.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР