Вече има грандиозни храни от нова класа! И в поредицата

...
Вече има грандиозни храни от нова класа! И в поредицата
Коментари Харесай

„Извънгабаритни специалитети“ - грандиозни храни от нова класа


Вече има грандиозни храни от нова класа! И в поредицата "Извънгабаритни специалитети" фенът на яденето Джош Дени е решен да ги открие до една!

Гигантското гастрономическо премеждие, отдадено на най-големите и най-вкусните попадения в цяла Америка, стартира в родния град на Джош - Филаделфия. Тук той открива вкуснотии като 4-килограмов сандвич за супергерои. После се насочва към Балтимор, където го чака най-голямата пица в целия щат.

И това не е всичко - би трябвало да се оправи с 14-килограмова кула от палачинки, преди да отпътува за историческия град Ричмънд.

Водещият на „ Извънгабаритни специалитети “ Джош Дени е прочут със своите функции в стендъп комедии преди да се захване с телевизионната си кариера. Само това е задоволително, с цел да повярвате, че предстоят занимателни срещи с Джош в новата поредност. Ето какво споделя той пред медиите зад Океана:

Въпрос: Винаги ли обичал да си похапваш?

Отговор: В моето семейство на храната постоянно се е отделяло особено внимание. Особено по празниците. Леля ми влагаше доста пристрастеност при приготвянето на всяко ядене. Умееше да готви предписания от целия свят.

Въпрос: Какво те научи тя?

Отговор: В квартала, в който живеехме във Филаделфия, имаше доста италианци. Така станахме майстори и фенове на тяхната кухня. Леля ми научи на някои хитрости, с цел да подготвям най-хубавата паста. И до ден-днешен върша доматения сос по нейната рецепта. И още – доста значими са продуктите, които употребявате. Пресните домати в никакъв случай не може да замените с консервирани.

Въпрос: Защо тези извънгабаритни специалитети са толкоз известни в Съединени американски щати?

Отговор: Нашето обръщение е, че тези порции би трябвало да се споделят с другари. Страхотно е разделяш вечерята си с близки хора. Има и друго преимущество – по-евтино е! А и се трансформира в туристическа атракция.

Въпрос: Кой е обичаният ти град в Америка, когато приказваме за храна?

Отговор: Луисвил. Не бях ходил там, само че снимахме епизод за „ Извънгабаритни специалитети “. Не знаех какво да чакам, само че се оказа, че всяко ядене ми харесва. Бъргърите в Хамърхедс са невероятни.

Въпрос: Как от стендъп комедиите мина към телевизионна кариера по Food Network?

Отговор: Когато правех стендъп комедии аз пътувах доста. През 2014 година стартирах подкаст March of the Pigs. Тук съчетах комедията и храната. Така ме откриха моите продуценти и започнахме да пишем концепцията. Радвам се, че при старта на шоуто в Америка имахме милиони фенове.

Въпрос: Ти споделяш даже в своя уебсайт за битката ти с килограмите? Как се справяш при съществуването на „ Извънгабаритни специалитети “ към теб?

Отговор: Наистина не е елементарно да работиш по 12-15 часа дневно като пътуваш надалеч от вкъщи и да поддържаш мечтаните килограми. Това, което наложително върша е да спортувам 3 до 5 пъти седмично. А когато съм си у дома наложително внимавам какво поставям на масата. Дори с кофеина внимавам.

Забавлявайте се с „ Извънгабаритни специалитети “ всеки вторник от 22 часа по Food Network. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР