Вече и телефони не нося. Сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника,

...
Вече и телефони не нося. Сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника,
Коментари Харесай

Борисов: Всяка сутрин снимам чекмеджета, гардероби...

Вече и телефони не нося. Сутрин фотографирам чекмеджета, дрешници, дрешника, напряко... Вече не споделят, че са създали уйдурма, а аранжиране. Война не повеждам с никого, никого не атакувам. Вие го казвате.
Така министър председателят Бойко Борисов разяснява последните кавги, които не престават да се вихрят у нас. Министъ-председателят сега е на посещаване в " София Тех Парк ", където ще бъде построен българският суперкомпютър.

" Вече нито нося телефони, заран фотографирам чекмеджета, дрешници, дрешника, напряко... Вече не споделят, че са създали уйдурма, а аранжиране ", разяснява той с подигравка фотосите от спалнята му.

Премиерът обаче подмина с безмълвие въпросите за новите текстови известия, публикувани от прокуратурата, както и чатовете, които Пламен Бобоков сподели тази заран с лице, за което се твърди, че е Борисов. Това е следващият удар по ръководещите и премиера, след разпорстранените чатове сред Борисов и предприемача Васил Божков. Появиха се и скандални фотоси и записи с министър-председателя.

По-рано през днешния ден Борисов се качи на ревизия с джипа дружно със зам.-министъра от Министерство на регионалното развитие Николай Нанков. От там министър председателят разяснява скандалните фотоси:

" Могат да ме снимат гол, колкото желаят... ".

На въпрос какви са взаимоотношенията му с президента Румен Радев, министър-председателят отвърна: " Като отговоря на подобен въпрос, вечерта заглавието е: Война на премиера с президента! Аз война с никого не повеждам, никого не атакувам, а вие казвате, че воювам. Не желая да... "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР