Вече и Народното събрание одобри промените в третото правителство на

...
Вече и Народното събрание одобри промените в третото правителство на
Коментари Харесай

Новото правителство - пак сянката на Пеевски, а и Домусчиев едва ли страда

Вече и Народното събрание утвърди измененията в третото държавно управление на Бойко Борисов. В развитите демокрации това се случва да не е проформа и да има друго гласоподаване даже в ръководещи обединения и партии (пресните образци може да се видят от сагата Brexit във Великобритания), в България постоянно е.
Ремонтът е проформа и поради друго - поради новите лица. За себе си съм уверен, че те ще пазят все същите ползи, изкарали толкоз доста хора на улицата в този момент. И да не съм необоснован - ето ги образците:
1. Новият здравен министър проф. Костадин Ангелов. На пръв взор чудесно на хартия. Като погледна обаче по какъв начин бързо и безрезервно изписа ореол на Делян Пеевски поради даренията му, при въпроса като опре ножът до кокала и би трябвало да се пази публичният интерес пред корпоративно-корпулентния, нещата се обясняват. Ангелов прояви героизъм в тази ситуация с Ивайло Пенчев и я зачерта небрежно като пристигна Пеевски. Този Пеевски, за който нито една правоохранителна институция в България не се интересува по какъв начин от имуществена декларация с един " Опел " стигна до милионите в този момент?!
2. Марияна Николова смени Николина Ангелкова - на всички е ясно за какво. Защото Ангелкова загуби войната с Валери Симеонов. А че Николова е просто един фигурант доста добре се видя в края на предходната година. Тогава всеобщо медиите си затраяха какво свърши тя по проблема с едни 52 млн. лв., които Кирил Домусчиев не желае да загуби. За незапознатите - Actualno.com отрази случая. Та тази ли госпожа ще води война за публичен интерес?
След като още при първия взор към " новото " държавно управление такива неща бодат очите, какво ли ще има да става при втори и трети? То е ясно - по тази причина и хората крещят " Оставка ". Няма да има същинска смяна, до момента в който няма промяна на водачите!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР