Вече и децата знаят, че България е в криза, политическа

...
Вече и децата знаят, че България е в криза, политическа
Коментари Харесай

Нинова: Няма да бъдем резервна гума на нито една тротинетка

Вече и децата знаят, че България е в рецесия, политическа най-много. А през днешния ден е явно, че законодателната власт не работи, Народното събрание не работи. С такова обвиняване стартира днешния парламентарен ден в декларация Българската социалистическа партия.

От парламентарната естрада Корнелия Нинова съобщи, че няма изпълнителна власт, а през вчерашния ден и правосъдната власт оповестила война на политиците. Нестабилността е обхванала трите управляващи, счита водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова прикани за сформиране на постоянно държавно управление и правосъдна промяна. Един месец се разиграва подобен спектакъл, показа аленият лидер. Дори депутатите изгубили нишката и чакали първите две партии да се наиграят. Няма комисии, няма закони, регистрира Корнелия Нинова. Нямало обаче и управническо болшинство. Разпределихте си функции, сподели тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия недоумява за какво вторите се хванали на въдицата на Бойко Борисов. Създавате звук, счита тя и направи паралел с кино лентата " Оркестър без име ". Мъчели се да звучат като Бетовен, само че удряли по едни барабани. Корнелия Нинова е ядосана обаче, че и левицата била вкарана в сюжета. За Борисов тя сподели, че нямало да му се получи. Възмутена е, че ПП/ДБ им поставяли условия. От каква позиция си позволявате да поставяте условия на Българска социалистическа партия, недоумява Нинова. Тя разяснява днешните изказвания на водача на ГЕРБ. И там очевидно няма изясненост в главата какво желае да се прави, проучва го тя.

Лидерът на алените е обезпокоена, че бюджет няма да има. Какво вършим с хората, недоумява тя. Лидерът на Българска социалистическа партия предизвести,че нейните 23 депутати могат да се окажат решаващи, само че няма да разреши партията й да се " овъртолва в скица ". Няма да бъдем аварийна гума на нито една тротинетка, закани се Нинова.

Партията въпреки всичко е подготвена да се отзове на договаряния. Какъв ще е изходът ще решат социалистите с вътрешнопартен рефрендум. Не желаеме да бъдем част от тази рецесия, а част от решението, предизвести Корнелия Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР