Вече говори за някаква извратеност. Иначе тези снимки вероятно си

...
Вече говори за някаква извратеност. Иначе тези снимки вероятно си
Коментари Харесай

Рашков за полицай, снимал арестувано момиче с разкъсана блуза: Тези снимки вероятно си ги слага в личния архив

Вече приказва за някаква перверзност. Иначе тези фотоси евентуално си ги поставя в персоналния списък – сходно нещо по закон не се планува. Това съобщи служебният Министерство на вътрешните работи министър по отношение на против протестиращи от 10 юли, 2020 година. Онзи митинг беше един от многото против ръководството на Бойко Борисов и Иван Гешев.

Рашков приказва за побоя против Цвети Цветанова – момичето, което се снабди с нежелана популярност, откакто описа пред медиите по какъв начин е била разгърдвана, галена и снимана от служител на реда, който я е арестувал.
 Вероятно основният прокурор, виждайки по какъв начин се оправя с побоищата този човек, е предпочел да го охранява! Вероятно основният прокурор, виждайки по какъв начин се оправя с побоищата този човек, е предпочел да го охранява!
Това съобщи служебният Министерство на вътрешните работи министър Бойко Рашков на огромното чуване в Народното събрание за полицейското принуждение от митингите против управле...

Рашков употребява и следните думи за случая – „ евентуално счита тази млада жена за своя благосъстоятелност ”. Никой от дисциплинарната комисия не е обърнал внимание, по тази причина наказванията са алегорични, просто да ги има, продължи вътрешният министър.

" Не е открито от комисията (дисциплинарната) да са правени фотоси " – това споделя тогавашният Министерство на вътрешните работи министър, твърди Рашков.

Учил ги е докога се бие - учителят, шеф на отдела, тъй като той счита, че може да бие на улицата и никой няма право да го санкционира, заключи Рашков за станалия печално прочут някогашен началник на бранш отдел „ Специализирани полицейски сили ” към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Андон Андонов -!

Още:
 Бойко Рашков: Поведението на служителите на реда граничи с закононарушение Бойко Рашков: Поведението на служителите на реда граничи с закононарушение
„ Не е инцидентно, че протестиращите са влачени зад колоната. Тук има задколоние. Там са разчитали, че тази камера, даже да работи,...

 

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР