Вече година от Столичната община бездействат за разчистването на нерегламентирано

...
Вече година от Столичната община бездействат за разчистването на нерегламентирано
Коментари Харесай

Столичната община бездейства за разчистването на незаконно сметище

Вече година от Столичната община бездействат за разчистването на нерегламентирано бунище. Това стана ясно от сигнал на жител до news.bg.

През 2018 година Виктор Георгиев оповестява на общината, че пространството към читалище " Асен Златаров " на ул. " 511 " № 29 в столичния квартал " Христо Ботев " е превърнато в сметище . Още при първия си сигнал Георгиев показва, че улицата се намира в това състояние от близо две години, само че никой не подхваща ограничения по въпроса.

Кметът на регион " Слатина " - Следствен отдел към окръжна прокуратура Наталия Стоянова изпраща отговор до подателя на сигнала, в който го твърди, че инспекторите на Столичния инспекторат при Столичната община са известени за случая и нерегламентираното бунище ще бъде отстранено.

Въпреки това година по-късно от още един сигнал на Георгиев излиза наяве, че това по този начин и не е направено. Според него казусът е индикативен за " нулевата заинтригуваност и неналичието на успеваемост " на общинските структури по веригата.

Той предлага премахването на бунището, в случай че такова си реализира, да се извърши преди разлистването на храстите, защото това ще затрудни в допълнение разчистването.

Георгиев насочва и ново питане към Столичната община, а точно с каква цел преди близо половин година от южната страна на читалището е била струпана почва със самосвал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР