Вече е ясно кой идва на мястото на Вежди Рашидов

...
Вече е ясно кой идва на мястото на Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Фермер влиза в парламента на мястото на Вежди Рашидов

Вече е ясно кой идва на мястото на Вежди Рашидов от Пловдив-област. Това е фермерът от Синитово Йордан Кръстанов. Той е ръководител на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция.

Също по този начин е член на СДС от 1990 година Досега три пъти се е кандидатирал за народен представител, само че без триумф. Той заемаше трето място на изборите в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-област. Тогава коалицията получи получи три депутатски места – Вежди Рашидов, Младен Шишков и д–р Иван Червенков от Асеновград. Кръстанов бе преместен от Шишков поради многочислените му преференции.

Припомняме, че Вежди Рашидов подава оставка като народен представител, която ще бъде гласувана при започване на септември. В известие до медиите се показва, че освен Народното събрание, Рашидов напуща партия ГЕРБ и политиката.

Това е поради думите му по време на изключителното съвещание, на което Народното събрание се събра, с цел да затегне наказванията за домашно принуждение:  " Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна ".

В този миг Вежди Рашидов не е очаквал, че микрофоните са включени, защото диалогът тече по време на почивката на депутатите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР