Вече е ясно как ще се казва бебето на Меган

...
Вече е ясно как ще се казва бебето на Меган
Коментари Харесай

Херцозите на Съсекс избраха име за сина си

Вече е ясно по какъв начин ще се споделя бебето на Меган и Хари. Херцогът и херцогинята на Съсекс са избрали то да носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Новината за решението на младите родители бе доказана публично от Двореца Кенсингтън.

„ Седмият престолонаследник ще носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор “, гласи пост на принца и брачната половинка му, оповестен в Instagram.

Момченцето, което бе показано по-рано през днешния ден, няма да има купа.

След като Меган и Хари показаха сина си в залата „ Свети Джордж “ на Уиндзор през днешния ден, медиите го нарекоха бебе Съсекс.

„ Изминали са единствено два дни и половина, само че това да си родител е ужасно. Щастливи сме да имаме своето вързопче наслада “, сподели гордият баща, който носеше бебето на ръце.

Попитана за това по какъв начин е минало раждането, Меган разяснява, че било като магия. „ Беше ужасно! Толкова съм щастлива! Той има най-сладкия характер. Много е спокоен “, сподели тя.

Междувременно от английския кралски двор оповестиха, че прабабата на момченцето – Кралица Елизабет Втора, към този момент е видяла бебето. Във обществените мрежи даже се появи фотография, на която тя се радва на пеленачето дружно с Дория Рагланд – майката на херцогинята.

Меган разкри пред медиите, че до момента в който вървели да покажат детето на кралицата, срещнали принц Филип в коридора и по този начин той зърнал детето преди нея.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР