Вече е ясно, че връзката между Бен Афлек и Ана

...
Вече е ясно, че връзката между Бен Афлек и Ана
Коментари Харесай

Бен Афлек и Мат Деймън заедно с половинките си на почивка - slava.bg

Вече е ясно, че връзката сред Бен Афлек и Ана де Армас върви отлично. Актьорът и режисьор към този момент от дълго време срещна половинката си със своите деца и някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, като даже и тя даде утвърждението си. Някогашните съпрузи имат доста положителни другарски връзки и се радват за триумфите си един на различен.

Този път 47-годишният притежател на „ Оскар “ и 32-годишната кубинска актриса бяха видяни на плаж в Малибу с Мат Деймън и брачната половинка му Лусиана Баросо.

Бен Афлек въобще не се срамувал от най-хубавите си другари и показвал признаци на внимание към Ана де Армас. Звездите се държаха за ръце, непрестанно се прегръщаха и си разменяха нежни целувки, предава OK Magazine.

За сантиментална връзка сред двамата стана ясно при започване на март, когато те бяха видяни да почиват дружно на екскурзия до Куба и Коста Рика. Ана и Бен изкараха пандемията от ковид в първокласната къща на артиста покрай Лос Анджелис, където живеят покрай някогашната брачна половинка на Афлек Дженифър Гарнър и техните общи деца – 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишният Самюъл.

Наследниците на Бен обожават новата му другарка и постоянно прекарват време с нея. Според източници това е сигурен знак, че Афлек е съществено влюбен в Армас. Актьорът рядко среща девойки с децата си и още по-рядко ги води на екскурзия с обичаната си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР