Вече е ясен жребият на първия за 2018 година ранкинг

...
Вече е ясен жребият на първия за 2018 година ранкинг
Коментари Харесай

Ясен е жребият за основната схема на Германския Мастърс

Вече е явен жребият на първия за 2018 година ранкинг шампионат по снукър Германския Мастърс в Берлин, който ще се организира сред 31 януари и 4 февруари. Два квалификационни кръга бяха изиграни на британска земя и вследствие на това единствено седем членове на топ 16 в международната класация ще участват в известната зала “Темподром” в немската столица.

Рони О’Съливан пък въобще не се включи в пресявките заради медицински аргументи, а Джон Хигинс също не си направи труда да се бори за място в главната скица.

JANUARY | Taking a look at the month ahead on the baize as snooker returns today with the Championship League: https://t.co/BcQacFWMYC pic.twitter.com/eZl2bTVNZT
— WPBSA (@WPBSAofficial) January 2, 2018
Световният номер 16 Антъни Макгил стана причина за най-голямата изненада в квалификациите - той отстъпи с 2:5 на популярния Джими Уайт, а Али Картър отпадна от Ючен Уан. Миналогодишният първенец Антъни Хамилтън заслужи място в главната скица с две победи в квалификациите - единствено в китайските шампионати настоящият притежател на купата има обезпечено присъединяване за идващия сезон.

Ето мачовете от 1 кръг (1/16-финали) от главната скица в Берлин на играчите от топ 16 в международната класация:

Марк Уилямс (10) - Фъргал О’Брайън
Марк Алън (8) - Матю Селт
Дин Дзюнхуей (4) - Михаел Георгиу
Джъд Тръмп (3) - Бен Ууластън
Шон Мърфи (6) - Алан Макманъс
Марк Селби (1) - Гуодон Сяо

Пълния чоп вижте тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР